![]() |
איך זה בתור ארוחה לאחרי אימון:
300 גרם מג'דרה
400 גרם חומוס (של מסעדה) 4 כדורי פלפאל סלט 50 גרם חזה עוף |
חלש.
אתה בחיטוב? |
ציטוט:
למה חלש? ב300 גרם מגדרה יש בערך 60-70 גרם פחמימה בחומוס יש עוד 70 גרם בערך יש בחומוס בערך 30 גרם חלבון במגדרה עוד 10 בערך בחזה עוף עוד 12-13 ופלפאל עוד 20-30 גרם פחמימה |
פלאפל מלא שומן רווי, חומוס שומן טוב אבל למה כ"כ הרבה?
|
בסדר לא יהרוג אותך, הייתי מוריד את הפלאפל, אבל פעם ב זה מותר, רק למה לא שווארמה במקום פלאפל? שווארמה>פלאפל
|
לאפה שווארמה זה אנאבולי אש
אני עכשיו באמצע סייקל של לאפות עם שווארמה |
אל תשכח לעשות pct עם המבורגר אחר כך;)
|
אחלה
תן עוד חלבון |
ציטוט:
ולא נשכח ציפס וקולה באופן קבוע :ד |
ציטוט:
|
ציטוט:
עדיף לקנות קילו כתף(מספר 5 או 7 אנאערף) לטחון לבד בבית ולהכין המבורגרים. ולהשאיר לאבא לנקות הכל :d |
ציטוט:
היה מנקה לי תפנים ... בד"כ לאמא משאירים xd |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ילדים חארות......
אין לי מילה אחרת..... אכלתם? תנקו את הכלים שלכם פשוט גועל נפש |
החומוס מיותר (ממרח)... וגם הפלאפל. סתם שומן רווי. לא עוזר לשום דבר.
אורז מלא, עדשים, אפונה, קצת שמן זית, אגוזי מלך. שמע זה לא תורה מסיני, אוכל זה אוכל. בגדול הכי טוב לדעתי, זה אורז מלא, כוסמת, שיבולת שועל (לא כל יום, יש בזה הרבה שומן יחסית, אני מדבר על המצב הכי גולמי שלה), אפונה, לחם מלא (קצת יקר ונגמר מהר). וזהו. ומה הקטע תמיד עם התירוץ של גם ככה אני במסה. לא אכפת לי לעלות מסה מלוכלכת. מה זה מסה מלוכלכת? או שעליתם ברמה האופטימלית, או שעליתם סתם עוד יותר מדי שומן, שחבל כי זה ממש לא יפה להיות סתם גדול, אולי תיהיה יד יותר גדולה, אבל השאלה בגלל מה, בגלל שריר או שומן? שאפילו אין צורה כלשהיא ליד, וזה סתם מוריד מוטיבציה להתחיל בחיטוב ולהתמיד בו מכיוון שיש יותר עבודה. |
ציטוט:
מה הבעיה עם כמות סבירה של שומן רווי?למה ההימנעות המוחלטת ממנו? תן הסבר |
נעבוד על ההסבר מחר, בכל זאת חזרתי רק עכשיו.
בכל מקרה, הבן אדם בעליה במסה, מאזן חיובי, הרבה חלבון, הרבה פחמימות... יותר מדי שומן, מהנראה לך שהגוף יעשה איתו? הוא לא בקראב סייקלינג שהגוף יתחיל לחפש מקור אנרגיה אחר בוא לא ניהיה תמימים.. לא הכי אופטימלי לאכול את זה, לאו דווקא שהוא ישמין מזה, אבל יש דברים יותר טובים. |
ציטוט:
הכי פשוט לשתוף את הצלחות אחרי שמסיימים. בשביל זה צילמו את הסרטים של קולמן. |
בכל מקרה, גם אם זה לא יגרום להשמנה, זה לא בריא, לא הכי אידיאלי, יש כאלו שיטענו שזה ישפיע עליהם באימונים.
מה אני אגיד לך.. הרגשה אישית של כל מתאמן איך זה יפשיע עליו |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ