![]() |
High Bar ו- Low Bar
ראיתי סירטונים של ריפטו, סירטונים של הסקוואט בביצוע, קראתי פה נושאים,
ולא הבנתי, מה ההבדל ביניהם? בבקשה לציין כל הבדל, במילים מספיק לי. תודה. |
היי באר:
המוט ממקום על הטרפזים יותר עומק הגב יותר אנכי המבט למעלה לו באר: המוט ממקום על הכתף האחורית הגב יותר אופקי המבט למטה / ישר בגדול אפשר להעמיס יותר משקל דבר שיגרור יותר היפוטרפיה עם לו באר, אם אתה לא משקולן או סובל מפציעות כלשהן שמגבילות אותך, לו באר הכי יתאים. |
בנוסף לואו בר עובד בצורה טובה יותר על השרשרת האחורית-Posterior chain
|
overpower הסביר יפה את ההבדלים מהבחינה הטכנית (אע"פ שבWS מסתכלים למעלה, אבל ריפטו מלמד עם מבט למטה).
מבחינת עבודה על השרירים - HIGH BAR יעבוד פחות על הposterior chain ויעמיס יותר על הגב העליון ועל הארבע ראשי ביחס לLOW BAR. |
אפשר תמונה או סירטון שמראה את המיקום של המוט?
אני לא מצליח להבין את ההבדל הזה של הטרפזים והכתף אחורית. תודה. |
הסבירו מספיק על העניין. יש לציין שבפעם הראשונה שעושים לואו בר לא מבינים איך המוט לא בסכנת נפילה, חשוב להעלות מרפקים אחורה על מנת לקבע אותו על הכתף אחורית.
אני יש לציין עושה היי באר מסיבות כאלו ואחרות, אבל לדעתי ההבדל סה"כ ביניהם הוא די מזערי, וסה"כ אם אתה עושה סקוואט טוב כבד ומלא אז 2 הפוזיציות יתאימו. רוב תומכי ריפטו טוענים שהלואו עדיף, לא שמעתי טענת נגד טובה לגבי ההיי אז הייתי ממליץ ללכת על הלואו בר. |
ת'אמת מאז שעושים לואו בר פעם אחת כמו שצריך אי אפשר לחזור להיי בר
|
אני עושה הכל לפי מה ש-OverPower ציין בלואו בר,
רק במקום כתף אחורית, אני שם על הטרפזים... בבקשה אם אפשר תמונה או סירטון של מיקום המוט.. |
|
אם אני עושה הכל טוב, וממקם את המוט על הטרפז, זה לא בסדר? :(
|
ברגע שאתה מרים מרפקים כשאתה אוחז מוט תראה שנוצר לך מעיין 'מדף' שעליו מניחים את המוט.
|
ציטוט:
|
לא,מספיק פעם אחת לעשות סקוואט lb כמו שצריך ופשוט מבינים שזה הרבה יותר נוח,פחות מציק ומעיק והמוט יציב כמו אבן
|
ציטוט:
|
מבחינת הפעלת השרירים lb, מעמיס יותר על הישבן והירך האחורית מאשר על הארבע ראשי?
|
ציטוט:
http://images4.wikia.nocookie.net/st..._Placement.jpg השמאלי זה פרונט סקאווט, האמצעי זה HIGH BAR, והימני זה LOW BAR. |
אני יודע איך עושים.
אני אנסח מחחדש את השאלה: בlb החבליים והישבן יותר דומיננטיים מאשר בhb,נכון? בlb החבליים והישבן יותר דומיננטיים מארבע ראשי? |
אופס, בטעות ציטטתי אותך. המטרה הייתה להראות לפותח האשכול.
|
אתה יכול להכנס לפורום פאוורליפטינג כל הריפוטואים למינהם שם , הם מפרסמים סקוואטים ממה שראיתי עד עכשיו הכל לואו באר.
|
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=60527
לפי מה שאני רואה זה לואו בר, אבל הוא שם את המוט על הטרפזים, לא? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ