![]() |
סוג של פריסת גב?
פעם ראשונה שאני עושה את זה ורואה איך זה יוצא..
חבר שלא יודע לצלם ואני שלא יודע לפרוס :S הערות וטענות יתקבלו בברכה :) http://img197.imageshack.us/img197/6774/backgk.th.jpg |
וואלה דניאל לא ידעתי שיש לך גב כזה טוב. פריסה מעולה כל הכבוד ואתה פורס גם כמו שצריך לפי איך שזה נראה מפה. ואיך העליה במשקלים? עלית טוב בקיץ?
|
האמת שרק עכשיו התחלתי לעלות.. ב5 חודשים אחרונים עליתי 7 קילו מתוכם ממש ממש קצת נוזלים (יישמע מוזר אבל גם אנשים שמבינים אמרו לי שלא הייתה עלייה גדולה באחוזי שומן).
עכשיו התחלתי עם הדדליפט ועם הסקוואט ברצינות כמו שצריך, עולה במשקלים בצורה יפה. יום שישי אני בעוזיאל בערך ב2. אתה תהיה שם? |
גב טוב
אתה מתאמן בעוזיאל? |
ציטוט:
|
יום שישי זה לא סגור, היום אנה הציעה לי לבוא ביום שישי כי הוא פתוח עד 4 בצהריים, בשביל שלא ייצא שאני לא אתאמן שישי שבת וראשון..
אמרתי בכיף, אז אני ועוד 3 חבר'ה נבוא. ולא, אני מתאמן בבית לברון. ד"א- תודה :) |
ציטוט:
ראש השנה 18/9/09-20/9/09 - חדר כושר סגור. |
ציטוט:
חחח נראה לי שאנה יודעת טוב, היא גם התקשרה היום לבעלים ושאלה אותו.. היא לא הייתה אומרת לי סתם, מציירת לי מפה איך להגיע (חחחחחחח) ומביאה לי את המספר שלה בשביל שאני אגיד לה כמה אנחנו באים בסוף. תברר את זה איתה.. בכ"מ אם זה באמת פתוח אני שם :d |
טוב תבוא אם זה סגור תדע להקשיב לי פעם הבאה :)
בכל מקרה אם אתה רוצה להתאמן איתי הימים הקבועים שלי הם ראשון, שלישי וחמישי. אני בא ביחד עם איציק, ויטאלי, אמיר ועוד כמה. |
חח זה ממש חד פעמי בגלל החג..
ויש מצב שאתה צודק, אני אשאל את אנה שוב.. הייתי שמח להתאמן אתכם אבל אני לא רשום שם :s |
ציטוט:
|
163 צפיות ו10 תגובות? :(
תגיבו משו חבר'ה... ומקס לא, תקרא מה שרשמתי. אני בא למכון רק פעם אחת כדי להתאמן בשישי, שלא ייצא שאני מפספס שישי שבת ראשון בגלל שסגור בחג. |
גב טוב אח שלי תמשיך להפציץץ
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אה ודניאל יש לך גב בן :):):):)! |
היית ממש שמן?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בחיים שלי לא עברתי את ה12% שומן, התחלתי במשקל של ניצול שואה- 175 על 53 קילו. עריכה- אה, בגלל הסימני מתיחה? יש לי אותם בגלל שגבהתי נורא נורא נורא מהר בין כיתה ט' לי'. חח תודה שאול :) |
גב טוב
|
וואלה אחי הפתעת אותי לטובה קבל ח"ח..
אהבתי את הגב ביותר..:) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:24. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ