![]() |
תרגילים עם חגורה
איזה תרגילים אתם עושים עם חגורה?
|
בנט אובר,טי באר,דדליפט,סקוואט
|
כלום..
|
רק בדד ליפט במשקל של Rm3
|
ציטוט:
אני עושה חגורה בתרגילים הבאים: סקוואט חתירה יד יד בהטיית גו משיכה של פולי עליון לחזה בישיבה (תאמת אני לא צריך אבל אני עושה סופר סט עם פול דאון אז אני לא לוקח סיכונים) כתפיים מאחורי הראש בסמיט משין הרחקת זרועות לצדדים בכלל כל תרגילי העמידה אני עושה עם חגורה גם כפיפות מרפקים עם מוט W וכאלה.. |
ציטוט:
נראה לי שעוד לא הבנת בכלל בשביל מה צריך חגורה.. עוד מעט תגיד לי שאתה שם חגורה גם בכפיפות מרפקים |
ציטוט:
התכוונתי לT-BAR כזה http://www.exrx.net/WeightExercises/...nclineRow.html תוציא את החזה לכיוון הכרית ולא תצטרך חגורה עכשיו לך לישון על האף ותלמד להגיב נורמלי |
סקוואט דדליפט בנט אובר רואז ולפעמים בנץ
|
ציטוט:
הוא התכוון לT-BAR חופשי במוט גם אני עושה את זה עם חגורה רק במשקלים הכבדים יותר |
במסור ובסקוואטים כשעשיתי.
|
ציטוט:
אני עובד עם חגורה רק בכפיפות מרפקים, חתירה בעמידה ולחיצת כתפיים. |
ציטוט:
חתירה בעמידה = בנט אובר ראוו או התרגיל לכתף הליטרלית? |
ציטוט:
|
אז תגיד חופשי
לא יודע אישית את החופשי אני פחות מרגיש תאמת זה לא כזה משנה ... |
אני לא רואה צורך בחגורה בהרבה מאוד תרגילים שאנשים שמים ת'חגורה הזאת...חוץ מ:סקוואט,לחיצת כתפיים,דדליפט ובנט אובר ראוז אין צורך בחגורה בשום תרגיל! סתם מיותר לא נותן כלום....
|
ציטוט:
לשים חגורה זה בעיקר תלוי בבן אדם,בן אדם עם עצמות חזקות וצפופות,זוקפי גב חזקים,יצטרך פחות חגורה. בן אדם שחלש ושהעומס הכבד יכול ליצור רק בעיות ישים חגורה. זה תלוי בהרגשהה! אני למשל,לא יכול לעשות דדליפט בלי חגורה,אני מרגיש שהגב שלי מתפרק בלי החגורה |
ציטוט:
|
בבנט אובר ראו וגם מסור
עוד מעט אני מתחיל תוכנית חדשה שכוללת סקוואטים דדליפט בנט אובר ראוו ודומיו נראה כבר |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ