ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   לגבי כמה מאכלים בנאפיס (https://israelbody.com/showthread.php?t=56625)

d2idan 10-07-09 17:00

לגבי כמה מאכלים בנאפיס

כמה קלוריות בטוסט מוקרם בנאפיס ?..
בואפל בלגי (4 כדורי קצפת עם סירופ , וכדור גלידה .)
ובארוחת שחיתות שזה 3 גליליות שוקולד גדולים פלוס 3 כדורי קצפת וכדור גלידה.

Aviv669 10-07-09 17:00

מאיפה לנו לדעת חחח
אם אתה בחופשה תהנה ואל תספור שום דבר

Nitro Speed 10-07-09 17:01

תשאל אותם?....

king l8 12-07-09 00:01

תהנה אחי צ'יט לא סופרים אלא תוקעים !!

obzion 12-07-09 00:02

אל תשכח לאכול גם הום פרייז :)

senate 12-07-09 01:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי king l8 (הודעה 873685)
תהנה אחי צ'יט לא סופרים אלא תוקעים !!

אחלה משפט!
אהבתי

במיוחד היום עם הכמות המבורגרים ושוקלדים שאכלתי היום
פעם ב... זה פשוט חובה!!
עכשיו נפשית הרבה זמן הדברים האלו לא ינקרו לי עיניים כי היום שבעתי מהם
פשוט חבל לספור קלוריות - עדיף לתקוע כמו שאמרת וליהנות בלי מחשבות וחישובים

d2idan 13-07-09 19:08

כן אבל אני בחיטוב . ובחיטוב זה אומר דיאטה .. האוכל זה ממש לא כמו במסה .
הקטע הוא שגם בצ'יט צריך לאכול במידה. לא לאכול מגש פיצה אלא 3 חתיכות גג.
הרי אני אדפוק את הדיאטה אם בארוחת צ'יט אחת אני אשתגע.. לא חבל .. אם יש לי מטרה בשלושה חודשים להגיע לאחוז שומן מסויים (חיטוב ). אשז למה פעם בשבוע לאכול מגש פיצה ולהרוס .

JAGA_JAGA 13-07-09 19:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי d2idan (הודעה 874962)
הרי אני אדפוק את הדיאטה אם בארוחת צ'יט אחת אני אשתגע.. לא חבל .. אם יש לי מטרה בשלושה חודשים להגיע לאחוז שומן מסויים (חיטוב ). אשז למה פעם בשבוע לאכול מגש פיצה ולהרוס .

שמעת על המושג "העמסת פחמימות"???:wiggle:

king l8 13-07-09 23:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי d2idan (הודעה 874962)

אחי בצי'ט מתפרקים .. אי אפשר לעשות צי'ט של 3 משולשים אחי זה לא נקרא צי'ט ..צי'ט עושים עד הסוף!! ואל תדאג אחי אתה ממש לא תדפוק את החיטוב מארוחת צי'ט זה אפילו יעזור !

Tapit 14-07-09 02:10

תבוא לטבח שם בנאפיס ותגיד לו "סליחה, אפשר לדעת מה הערכים בטוסט המוקרם שלך? אני פשוט בחיטוב אז אני צריך לדעת, תודה".

גד"שניק 14-07-09 04:30

^
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

ואחי פשוט תאכל ויואו אני רעב כל כך, אני נראה לי יכין לי איזה חזה עוף על הבוקר נאכל את זה עם זריחת השמש...

d2idan 15-07-09 17:02

זה שכתב פה שהוא אכל אותו יום מלא המבורגרים שושוקלדים . זה די הרס לו לפי דעתי .. ושוב רק מי שבחיטוב זה יהרוס ... למה להתאמן שבוע שלם, להשקיע ולעשות דיאטה רצינית ולהרוס הכל בצ'יט אחד שעושים בסוף השבוע.
הרוב אומרים פה שזה לא יהרוס אבל איך כמות עצומה של שוקולדים והמבורגרים לא יהרסו ? הרי עולים באחוזי שומן באותו יום ..וזה ההפך ממה שרוצים בחיטב ... לא יודע.

Nitro Speed 15-07-09 17:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי d2idan (הודעה 876486)
זה שכתב פה שהוא אכל אותו יום מלא המבורגרים שושוקלדים . זה די הרס לו לפי דעתי .. ושוב רק מי שבחיטוב זה יהרוס ... למה להתאמן שבוע שלם, להשקיע ולעשות דיאטה רצינית ולהרוס הכל בצ'יט אחד שעושים בסוף השבוע.
הרוב אומרים פה שזה לא יהרוס אבל איך כמות עצומה של שוקולדים והמבורגרים לא יהרסו ? הרי עולים באחוזי שומן באותו יום ..וזה ההפך ממה שרוצים בחיטב ... לא יודע.

איך לאזעזל אתה תעלה באחוזי שומן ביום אחד?
בוא נעשה השוואה כזאת,6 ימים אתה בגירעון של 1000 קלוריות,ואז יום אחד בשבוע אתה עושה צ'יט מטורף ועכשיו אתה על נייטרלי-מאזן חיובי של 500 ,יוצא שבשבוע שרפת 5500 קלוריות,מה רע?

d2idan 15-07-09 17:13

זה לא יוצא אבל שהחזרתי חצי ממה ששרפתי כל השבוע .?
לא עדיף כבר בלי צ'יט ולהגיע לתוצאות טובותת יותר ומהירות יותר ? (שואל כדי לראות חוות דעת ) לא בקטע של וויכוח . בקטע של למידה ..

Nitro Speed 15-07-09 17:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי d2idan (הודעה 876492)
זה לא יוצא אבל שהחזרתי חצי ממה ששרפתי כל השבוע .?
לא עדיף כבר בלי צ'יט ולהגיע לתוצאות טובותת יותר ומהירות יותר ? (שואל כדי לראות חוות דעת ) לא בקטע של וויכוח . בקטע של למידה ..

העמסת פחממות אתה בכלל עושה?אתה יכול להפוך את הצ'יט להעמסה.

d2idan 15-07-09 18:00

מה זה העמסת פחמימות ?

radio111 15-07-09 18:05

אם אתה שומר על תזונה נכונה לאורך זמן ופעם ב..דופק צ'יט גם אם יהיה איזה 5000 קלוריות, הרוב לא ייספג..

Tapit 15-07-09 18:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nitro speed (הודעה 876508)
העמסת פחממות אתה בכלל עושה?אתה יכול להפוך את הצ'יט להעמסה.

העמסת שוקולד והמבורגרים זה לא העמסת פחמימות וזה נוגד כמעט לגמרי את הרעיון של העמסת פחמימות.
אי אפשר לדעת כמה רע זה יעשה, טוב זה לא יעשה זה בטוח.

d2idan 15-07-09 18:17

העמסת פחמימות ממה שאני מבין ..
זה כל פעם בשבוע או פעם בשבועיים למשך של יום יומיים . להחזיר את הצריכה הקלורית כפי שהייתה במסה . מבחינת הפחמימות . למשל אם אתה בחיטוב ואוכל חצי כוס אורז . ביום של העמסת פחמימות אתה תאכל 2 כוסות אורז ?
אז זה לא קשור לצ'יט בעצם ?

Tapit 15-07-09 18:31

העמסת פחמימות זה משהו שאתה עושה כל תקופה כלשהי שתלויה בכמות הפחמימות שאתה אוכל בחיטוב.
ביום (בד"כ) הזה אתה אוכל חלבון כרגיל, כמה שפחות שומן ו1000 קלוריות יותר מהתחזוקה (כמו במאסה) כאשר רוב הקלוריות מגיעות מהפחמימות.
את זה עושים בשביל למלא את מאגרי הגליקוגן בשריר (מה שנותן פאמפ אחושרמוטה) ובשביל להחזיר את החילוף חומרים למצב הטבעי שלו, מה שיגרום להמשך ירידה יציבה במשקל.
בתאבון.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:46.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ