![]() |
תוכנית ab ללא רגליים
אהלן הודעה ראשונה
דעתכם על התוכנית A גב + יד אחורית +כתף קדמית גב מכשיר מתח עם משקולות 3*10 פולי תחתון צמוד 2*10 וינץ רחב מאחורי הגב 12,10,8 פול אוור במכשיר 2*10 יד אחורית צרפית 12,10,8 פשיטה על ספסל לאחור 2*10 פשיטה מאחורי העורף בכבל 2*10 כתף קדמית מאחורי העורף 12,10,8,6 הרמה לפנים בישיבה 4*10 B חזה+יד קדמית+כתף אחורית חזה דחיקה במוט בשיפוע 10,8,6 פלייס עליון בכבל 3*10 דחיקה בודדות 2*8 פלייס בודדות 2*10 יד קדמית W בעמידה 12,10,8 פטיש עם תמיכה מאחור 2*8 מרוכז 2*10 כתף אחורית הרמה לסנטר 12,12,8,8 הרמה לאחור 4*10 בכוונה הכתפיים הם בסוף האימון כדי לקבל מנוחה מהשריר הגדול תנסו לקבל את העובדה שבתוכנית הזאת אין רגליים ולכן אין טעם להגיב על זה מנוחה בין סט לסט של 10-12 חזרות הוא דקה ואין failure שם מנוחה בין סט לסט של 6-8 דקה וחצי כשהfailure הוא בשתי החזרות האחרונות מנוחה בין תרגילים 2 דקות בין קבוצות שרירים 3 דקות |
למה אין רגליים?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?? !?!?!?!?!?!?
|
חרא תכנית
הסיבה:אין רגליים |
ציטוט:
ציטוט:
ואם הוא פצוע ברגליים או כל מגבלה אחרת מה אתם יוצאים עליו?? |
ציטוט:
:D (חס וחלילה :eek:) ברצינות: למה להפריד כתף קדמית מכתף אחורית? ופולי תחתון צמוד זה ליד קדמית... |
זה שאין לך רגליים בתכנית לא אומר שאתה חייב לבנות אותה בצורה הכי מטומטמת שיש
|
רגליים הם חצי מהגוף, ברגע שאתה עובד עליהם הגוף שלך יפריש יותר הורמונים אנאבוליים.
אבל גם אם היה רגליים התוכנית לא משהו. |
ציטוט:
|
קצת קשה להבין למה התוכנית לא טובה אם לא אומרים למה
במיוחד מ מבינים בגיל 15 עם שנים של ניסיון ההפרדה לכתף אחורית וקדמית מבוצעת עקב הדגש שיש לשרירים הגדולים (חזה ,גב) עליהם ככה אני נותן להם יותר מנוחה לגבי הפולי תחתון יכול להיות שהתבלבלתי בשם של התרגיל הכוונה לחתירה במכשיר עם כבל אחיזה צמודה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
(או שלא...) כמה זמן אתה מתאמן? לדעתי אין צורך בהפרדה בכתף. אני לא הייתי שם פשיטה בחבל ולחיצה צרפתית, זה עובד בצורה מאוד דומה. הייתי עושה מקבילים במקום. תנסה ללכת על התוכניות ה"רגילות" יותר, פה באתר יש בלינקייה. ציטוט:
סיבה שנייה, זו שאם אתה תתפתח, לאט לאט ייווצרו פערים בין פלג הגוף העליון והתחתון שלך. עם הזמן לא תהיה בפרופורציות ואז ייקח לך הרבה זמן להשלים את הפערים. אתה לא חייב לעבוד בתרגילים "אינטנסיים" או "קשים" יותר כמו סקוואט, צעדים וכאלה, אתה יכול תרגילים יותר פשוטים. |
ציטוט:
בקשר לכמות הסטים ההמלצה הזאת נובעת מכיוון שזו תכנית ab ויוצא לי לעבוד על כל שריר פעמים או שגם אם הייתי מאתמן רק פעמים בשבוע היית ממליץ על כמות סטים כזאת ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לא היו מתפתחות רק מתחזקות וזה די דיכא אותי מעבר לכך אימון רגליים הוא הכי שנוא עליי ולא מהנה בכלל והיחידי שמצליח לשבור אותי מנטלית אני מתכנן לשלב רגליים בתוכנית אימונים שתבוא אחרי זאת אבל ביתניים זה upper body |
ציטוט:
עשיתה סקוואט אי פעם? סקוואט זה תרגיל ש90% מהשרירים בגוף שלך מופעלים ואתה לא עושה אותו. רגליים זה מאוד חשוב לאמן. לדעתי זאת טעות ענקית |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ