ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   תוסף סריוס מס , מתי הכי טוב לקחת? (https://israelbody.com/showthread.php?t=54262)

djta 24-05-09 11:11

תוסף סריוס מס , מתי הכי טוב לקחת?

היי כולם,
אני בן 28 גובה 1.77 משקל 54 , בפגישה האחרונה עם הדיאטנית שלי היא המליצה לי לקחת
את התוסף סריוס מס , במשך היום כל יום , גם בימים שאני לא מתאמן . השאלה היא אם בימים
שאני מתאמן עדיף לשתות את השייק לפני האימון או אחרי האימון או בכלל לחלק את זה
לשתי מנות ?

יניב צוות ישראלבודי 24-05-09 11:34

בד"כ מומלץ לצרוך את המוצר אחרי אימון ועוד פעם במשך היום, תלוי מאוד בתפריט שהיא בנתה לך.. כל תפריט הוא אישי ולכן היא תדע להגיד לך הכי טוב...

קצת מוזר דיאטנית שמכירה את הסיריוס מס חחח..

djta 24-05-09 11:49

גם התפריט שהיא בנתה לי מאוד קרוב לתפריט " לעליה במסה 7 " (שיש פה באתר)

רק שאצלי בארוחה 5 היא אמרה לי לעשות שייק פירות של לפחות 2 פירות
והסיפה לי ארוחה 6 שזה ההמשך של ארוחה 5

Nitro Speed 24-05-09 12:06

זה לא משנה כל עוד זה באותו היום זה נכנס לאותו המאזן.
מה שחשוב זה לא זמני הארוחות אלה הערכים בסוף היום.
בהצלחה

roybns 25-05-09 08:53

דפוק 2 מנות להזיק זה לא רק יעיף אותך למעלה

djta 26-05-09 09:52

שאלתי את הדיאטנית שלי , היא אמרה שבהתחלה היא ממליצה לי מנה לפני האימון ומנה ישר אחרי האימון
ככה לפחות בשבועיים הראשונים , אחרי זה כבר ממש לא מנשה מתי אני יקח אותם

Nitro Speed 26-05-09 12:12

איזה בולשיט,2 מנות ביום הקופסא תלך לך אחרי שבוע.
מקסימום מנה אחת ביום,ועדיף אפילו פחות

roybns 26-05-09 13:05

מזה שייך מתי תלך לו הקופסא? מה הוא שומר אותה לחגים?
קח אחד בבוקר ואחד אחרי אימון
ואם נגמר קונים עוד
אין מה לעשות זאת הדרך לעלות

djta 26-05-09 13:47

אה שחכתי להגיד שהיא הביאה לי כף מדידה אחרת , ככה ש 4 כפות זה בערך הכף הרגילה שבאה עם הסירייס מאס.
ומתי שהיא אומרת מנה היא מתכוונת לכף שהיא הביאה לי , ככה שזה ניראה לי בסדר פחות או יותר

tommybilt53 26-05-09 14:29

ביום האימון מומלץ לצרוך את התוסף גם לאחר אימון מכיוון שלאחר האימון הגוף נמצא במצב של רקמות ותאי שריר הרוסים ולכן זה הזמן הטוב ביותר לתת לגוף את המרכיבים האיכותיים והזמיניים ביולוגית יותר בשילוב האיכותי שהוא הגיינר מיד לאחר האימון כדי להשיג את האפקט המירבי הנדרש, שהוא התחלת תהליך של התאוששות ובניית שריר מחודשת להתפתחות.

כמובן שצריך גם לקחת בחשבון את המאזן הקלורי היומי בהתאם לדרישות אבל הייתי אומר שזה רעיון פחות טוב להיוועץ עם דיאטנית רגילה מכיוון שהיא מבינה אמנם בתזונה וחסרים תזונתיים אבל לא בפיתוח גוף שזה נושא שמצריך ידע רחב יותר וניסיון בתחום הפיתוח-גוף.

djta 26-05-09 16:10

היא לא דיאטנית רגילה, היא יותר של ספורטאים בכלל זה היא מכירה את כל התוספים וגם היא ביקשה לראות את
התוכנית אימונים שלי , זה נכון שזה שורף כסף כל הקטע הזה של מעקב דיאטנית , אבל ניראה לי שזה שווה

moo 26-05-09 16:13

במשקל/גובה שלך הייתי הולך על פרפקט 3000, סריוס מאס יש יותר מדי חלבון למשקל שלך

djta 26-05-09 16:30

זה לא שאני אוכל 3-4 ארוחות כמו מישהו ממוצע שהפרפקט 3000 יעיל לו
אני אוכל 7 ארוחות ביום , היוצא שהסריוס מתאים לי יותר .

tommybilt53 26-05-09 18:48

שמע אני לא אומר לך דברים סתם... שמע כל שאלה זה נושא שלומדים אותו שנים ולימודים רציניים זה לא תחום של חובבנים כדי לראות תוצאות אתה צריך לדעת מה אתה עושה ב 100%.
ואני לא מדבר על אלה שמתאמנים ומקבלים שרירים וסבבה להם אני מתכוון לתוצאות מקצועיות כמו בחו"ל וגם בארץ.
כגון עליית מסת רצינית של שריר תוך כדי מתן דגש על אחוזי שומן נמוכים לאנשים עם נטייה לאחוזי שומן גבוהים או להפך לאנשים עם נטייה לירידה במשקל או בעיות ספיגה שונות למיניהם זה דורש ידע מקצועי ביותר.

יכול להיות שהדיאטנית ספורט תקלע למטרה במקרה שלך אבל זה יהיה אולי מתוך הימור של סקרים או ייעוץ כללי כזה שמקובל לעשות.
ת'כלס במקרה שלך אתה בתת משקל רציני (מצטער לבאס אבל כח רצון טוב יעלה אותך למעלה, הכל תלוי בך).
ובמקרים כאלה לפני שמתחילים יעוץ קודם כל צריך לבדוק שהבעיה של המשקל היא לא בריאותית כי אחרת כל ניסיון כזה או אחר לעלות במשקל הוא כמעט חסר תועלת, ואני מתכוון לנטילת תרופות למיניהם בעבר או בהווה, בעיות עיכול וספיגה שונים, חילוף חומרים, וכו'.
אחרי ששללת את האופציות האלה אתה יכול להתחיל לבנות תפריט לעלייה במסה, כי אחרת חבל על הזמן אתה מהמר ואתה אולי נותן פול גז בניוטרל.
ואני ממליץ לך לפנות לבנאדם שמתמחה בפיתוח-גוף שיודע מה הוא עושה אם אתה רוצה לראות תוצאות בלי לשחק משחקים ולהמר אולי התזונאי הזה טוב וגם ההוא מבין וכו' כל אחד והמקצוע שלו ופיתוח-גוף זה נישה אחרת בתזונה אין מה לעשות.

moo 27-05-09 00:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי djta (הודעה 838246)
זה לא שאני אוכל 3-4 ארוחות כמו מישהו ממוצע שהפרפקט 3000 יעיל לו
אני אוכל 7 ארוחות ביום , היוצא שהסריוס מתאים לי יותר .

למי איכפת כמה ארוחות אתה אוכל ?
השאלה כמה קלוריות ? ומה הערכים של מה אתה אוכל ?

גם עם 7 ארוחות אתה שחיף אז או שתאכל יותר ותקח סריוס מאס
או שתקח פרפקט

לא בושה הפרפקט יותר טעים

toxicity 27-05-09 03:07

יש מצב אתה אומר את השם שלה?

Scylla 27-05-09 06:11

אם הוא 54 קילו על 1.77 ולוקח את העניין ברצינות כנראה שהוא מקרה מיוחד שסופר-קשה לו להעלות משקל... במקרה הגרוע? הוא ישמין. ואני לא חושב שזה מקרה גרוע ...

roybns 27-05-09 07:52

קודם כל שלא יגע בפרפקט היא ממש דוחה...ודבר שני גבר קח אותי כדוגמא אני בן 25 היתי שוקל 52 לפני 7 חודשים ובחיים לא הצלחתי לעלות ולו קילו אחד אבל ביחד עם הסיריוס ותזונה ותכנית אימונים נכונה
היום אני 62 כבר והדרך למאסה עוד ארוכה אבל פאק עליתי 10 קילו !!
אז יאללה שיהיה בהצלחה

DANN 27-05-09 08:05

כמה קלוריות יש בתוכנית תזונה שלך?

כמה פעמים אתה מבצע אימוני כוח בשבוע?

דרך אגב..שכח מארובי בנתיים...

Nitro Speed 27-05-09 11:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי roybns (הודעה 838675)
קודם כל שלא יגע בפרפקט היא ממש דוחה...ודבר שני גבר קח אותי כדוגמא אני בן 25 היתי שוקל 52 לפני 7 חודשים ובחיים לא הצלחתי לעלות ולו קילו אחד אבל ביחד עם הסיריוס ותזונה ותכנית אימונים נכונה
היום אני 62 כבר והדרך למאסה עוד ארוכה אבל פאק עליתי 10 קילו !!
אז יאללה שיהיה בהצלחה

אם לא היית שותה סיריוס,הייתה מגיע בדיוק לאותו המצב.
הסיבה שלא עלית קודם,הייתה כי לא אכלת במאזן חיובי.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:18.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ