ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   תמונות עדכניות של נאור זיו (https://israelbody.com/showthread.php?t=53061)

איאל 29-04-09 15:45

תמונות עדכניות של נאור זיו

נאור זיו בניו יורק תמונות מהמכון כושר לפני יומייםhttp://img524.imageshack.us/gal.php?g=005dfd.jpg

the pharmacist 29-04-09 15:46

לי פריסט הישראלי - חזה וגב אדירים

האדמור 29-04-09 16:01

מפלצת דחוסה! יש שיפור בפלג גוף עליון, מעניין איך הרגליים שלו היום?

Pro_XXL_Universe 29-04-09 16:14

אחלה גבר שבעולם!
ומפתח גוף מדהים סתכלו איזה דחוס נאור איזו איכות!
ניראה מעולה ומרשים.

תום ג'יי 29-04-09 17:11

פצצה תמיד היה בין הטובים...הוא עשה או מתכוון לעשות איזה שהם תחרויות לאחרונה? או שמאז מר ישראל 2007 לא התחרה?

לוזון 29-04-09 17:41

נאור זיו נראה מעולה..
הוא גדל המון מהתמונה האחרונה שראיתי..
פשוט אין מילים כבוד למדינת ישראל..

arbel2 29-04-09 18:07

נראה מעולה כרגיל
סמכו עליו שהרגליים שלו השתפרו גם כן :)

איאל אתה עדיין מייעץ לו ?

עלוש 29-04-09 18:11

אחחח איך אני חולה עליו :d:
נראה מעולה ! מפלצת מסה

OrGadol 29-04-09 18:13

ווואה וואה איזה גדול האיש הזה :) ..

haim15 29-04-09 18:14

הענק הירוק, הנה עוד בחור שמביא גאווה למדינה שלנו ואף אחד לא מוקיר לו תודה (חוץ מאיתנו כמובן) פשוט עצוב שהמדינה לא תומכת באנשים האלו שמגיעים להישגים גדולים והכל לבד זה פשוט לא נתפס אני מלא הערכה כלפיהם.

Dr. Muscle 29-04-09 18:28

תותח הוא מתחרה ב npc?

ירין מוסקוביץ 29-04-09 20:42

מזה דחוס מה הכוונה?

mmaorc 29-04-09 21:19

איכותי ביותר. כבוד.

איאל 29-04-09 21:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 820004)
נראה מעולה כרגיל
סמכו עליו שהרגליים שלו השתפרו גם כן :)

איאל אתה עדיין מייעץ לו ?

מאז שהתחיל הוא איתי אנחנו חברים בדם בהיכרות הראשונה שלנו לפני 9 שנים הוא שקל 57 קג ..כל מי שמכיר אותו יודע שאין כמוהו בנאדם עם לב זהב וספורטאי עם הרבה משמעת עצמית ורצון להתקדם מאחל לו רק טוב

ניגרי ענק 29-04-09 21:34

נראה נהדר כמו תמיד.
בחור מדהים עם אישיות נדירה, זן נדיר בתוך הספורט הכל כך לחוץ ועמוס אגו הזה, הוא מאוד חסר לי כאן.
שיהיה לו רק בהצלחה.

arbel2 29-04-09 23:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איאל (הודעה 820182)
מאז שהתחיל הוא איתי אנחנו חברים בדם בהיכרות הראשונה שלנו לפני 9 שנים הוא שקל 57 קג ..כל מי שמכיר אותו יודע שאין כמוהו בנאדם עם לב זהב וספורטאי עם הרבה משמעת עצמית ורצון להתקדם מאחל לו רק טוב

נאור באמת בן אדם מדהים ,תמיד תענוג לדבר איתו ,גם בטלפון וגם באי מייל.

SiX PACK 30-04-09 04:00

כוכב הנאור הזה...

הוא עושה אימונים אישיים כמו שהבנתי, שיהייה לו בהצלחה.............

bodybuilderil 30-04-09 15:19

אין סיבה שהמדינה תתמוך כספית בספורט שאינו אולימפי ורוב המשתתפים בו צורכים חומרים אסור

ציטוט:

פורסם במקור על ידי haim15 (הודעה 820010)
הענק הירוק, הנה עוד בחור שמביא גאווה למדינה שלנו ואף אחד לא מוקיר לו תודה (חוץ מאיתנו כמובן) פשוט עצוב שהמדינה לא תומכת באנשים האלו שמגיעים להישגים גדולים והכל לבד זה פשוט לא נתפס אני מלא הערכה כלפיהם.

לא רוצה להרוס את המסיבה, אבל איזו גאווה הוא כבר מביא למדינה שלנו? הלו, קצת פרופרציות! מדענים וסופרים מביאים לנו כבוד, גם כמה ספורטאים תחרותיים בודדים שנמצאים בטופ של הטופ (ע"ע אלכס שטילוב שיכול להביא מדליה באולימפיאדה הבאה), לאיזו במה עולמית הוא כבר הגיע שאתה מכריז שהוא "מביא גאווה למדינה שלנו"? הוא ספורטאי תחרותי אבל לא ברמה עולמית (אני בספק שהוא מתחרה בכלל בארה"ב, שם זה עולם אחר עם כל הכבוד), הוא לא מייצג אף אחד, הוא יצא לארה"ב על דעת עצמו כדי לקדם את עצמו, זה טוב ויפה ולגיטימי. שיהיה לו בהצלחה. אם אתה רומז שהמיסים שלי צריכים לממן אותו באיזשהי צורה אז אפעס, I don't think so. דודי סלע צריך לממן לעצמו נסיעות, בתי מלון ומאמנים, כשהתמיכה שהוא זוכה לה בתור ספורטאי צמרת (56 בעולם) שואפת לאפס, שלא לדבר על כך שהוא באמת מייצג את המדינה בגביע דייויס מגיע להישגים אדירים. אז באמת, עם כל ההערכה לכמה שרירנים ישראליים שהלכו לנסות את מזלם מעבר לים, הם עומדים בזכות עצמם ולא במקרה. שיהיה לו הרבה בהצלחה, עושה רושם שהוא בחור נחמד.

איאל 30-04-09 16:24

חובבן מסכן

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bodybuilderil (הודעה 820514)
לא רוצה להרוס את המסיבה, אבל איזו גאווה הוא כבר מביא למדינה שלנו? הלו, קצת פרופרציות! מדענים וסופרים מביאים לנו כבוד, גם כמה ספורטאים תחרותיים בודדים שנמצאים בטופ של הטופ (ע"ע אלכס שטילוב שיכול להביא מדליה באולימפיאדה הבאה), לאיזו במה עולמית הוא כבר הגיע שאתה מכריז שהוא "מביא גאווה למדינה שלנו"? הוא ספורטאי תחרותי אבל לא ברמה עולמית (אני בספק שהוא מתחרה בכלל בארה"ב, שם זה עולם אחר עם כל הכבוד), הוא לא מייצג אף אחד, הוא יצא לארה"ב על דעת עצמו כדי לקדם את עצמו, זה טוב ויפה ולגיטימי. שיהיה לו בהצלחה. אם אתה רומז שהמיסים שלי צריכים לממן אותו באיזשהי צורה אז אפעס, i don't think so. דודי סלע צריך לממן לעצמו נסיעות, בתי מלון ומאמנים, כשהתמיכה שהוא זוכה לה בתור ספורטאי צמרת (56 בעולם) שואפת לאפס, שלא לדבר על כך שהוא באמת מייצג את המדינה בגביע דייויס מגיע להישגים אדירים. אז באמת, עם כל ההערכה לכמה שרירנים ישראליים שהלכו לנסות את מזלם מעבר לים, הם עומדים בזכות עצמם ולא במקרה. שיהיה לו הרבה בהצלחה, עושה רושם שהוא בחור נחמד.

תמיד יש מפגרים חסרי נימוס וכבוד שלא יודעים מתי לפתוח את הפה ולהביע דעה ..תאכל את הלב בלי להגיב רואים כמה אתה מתאמץ להוציא תמונה של חובבן שאין לו מה להראות מסכן ..תפתח פוסט משלך ותביע את דעתך

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:36.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ