![]() |
תוכנית חדשה abc הערות בבקשה
שלום חברים
אני רוצה שתגידו לי מה דעתכם על התוכנית עזר לי מישהו בה : חזה : ליחצה בשיפוע חיובי לחיצה בספה ישרה פרפר ספה ישרה קבל קרוס יד אחורית צרפתית ליחצה חזה צרה מקבילים גב: פולי עליון לפנים מסור פול אובר חתירה רחבה קדמית: מוט w בעימידה משקולות בעמידה יד יד פטישים כתפיים ליחצת כתפים במוט חופשי הרחקת כתפים הרמה מלפנים רגללים סקקוט לג פרס לאנץ כפיפת ברכיים פיטת ברכיים אני עובד 4 פעמים ונותן דגש לרגליים מה צריך להוסיף להוריד תודה רבה |
מה כמות הסטים ?
ובאיזה חלוקה אתה מתאמן ? |
בחלוקה של abc
וכמותצ הסטים היא התרגיל בשריר מסוים הראשון 4 והשאר 3 |
ציטוט:
|
4 ימים
|
חלוקת abc נועדה יותר לאנשים שמתאמנים 5 פעמים בשבוע. למרות שאתה נותן דגש לרגליים אתה יכול לוותר על לאנצים\מכרעיים.יד אחרוית לטעמי זה אונס בשבילה - תרגילים מורכבים, עדיף שתוותר על הצרפתית ותעשה פשיטה בפולי עם חבל או פשיטת מרפק מאחורי הראש, משהו בסגנון....
|
אוקי אז אניהוריד את הלאנצ והחיליף את הצרפתית בפשיטה עם חבל
זהו כל השאר טוב?? |
תמלצו לי על סופר סט או דרופ סט להוסיף??
תודה |
מישהו???
|
נראית תוכנית רעה מאוד... אני לא יודע מאיפה להתחיל לתקן, ממליץ לך לקרוא מאמרים בנושא תוכניות אימונים, ולראות כמה תוכניות אימונים פה בפורום כדי לקבל מושג איך תוכנית אימון של מתאמן מתחיל אמורה להיראות
|
אבל אני לא מתחיל אני כבר שנתיים
למה תוכנית רעה?? |
ציטוט:
יש יותר מדי סטים ותרגילים בתוכנית הזאת |
אז תוכלו בבקשה לעזור לי
תגילו איפה אני צריך להוריד אני עובד את abc ארבע פעמים |
מישהו??
|
ציטוט:
אם אתה עושה 4 פעמים בשבוע תעשה ab למה להסתבך?? |
תודה רבה לך
למה עדיף מבחינה של גדילה ab? כי בab יש כמות סטים קטנה לכל שריר וזה לא כיף חחח תגיד צריך להוסיף איזה סופר סט ?? |
ציטוט:
למה עדיף ab? אולי לא עדיף....אבל אתה מתאמן רק 4 פעמים בשבוע אז עדיף לך ab שתפיק ממנה יותר לדעתי...מה גם שבתכנית ab כמו שצריך רוב הסיכויים שתפיק יותר אתה יכול לנסות את התכנית שיש לך....אישית אני מאמין שהיא תהיה פחות טובה אבל תנסה...אולי תפתיע אותנו |
hypertrophy על איזה תוכנית אימונים אתה ממליץ לעשות?
|
Abc יעיל בחמישה פעמים בשבוע.
בארבע זה יחסית חלש יש יותר מדי מנוחה שמגיע למעל 120 שעות בין אימון לאימון של שריר. |
ציטוט:
מה המטרות מה הוותק כמה פעמים בשבוע יש לך המווווון משתנים שלפיהם אתה יכול להתאיםן תכנית |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ