![]() |
3 תמונות של קאי וחברים מאוסטרליה
|
יפה מאוד
|
שיוריד כבר ת'תלתליפה! אבל מאסה רצחניתתת!
דרך אגב איך קוראים לבחור הלבן? |
יפה......
|
תמונות חזקות ביותר תרתי משמע..
|
אחי תודה כול פעם אתה מפתיע מחדש עם הפינוקים האלו (-:
|
פשששששששש חבר'ה ענקיים לא סתםם
|
הבנאדם הזה הוא פאקינג פריק.
|
עם כאלה חברים מי יתעסק איתו :laughing:
|
הוא נראה כאן בשייפ יותר טוב מהתחרות....
|
הוא מושלם אבל הגב שלו מוזר..
|
נמצא עם סילביו ופרימן השלישי לא מזהה נראה פשוט מדהים
זרועות ענקיות |
חייה ! קאי נראה מילון דולר..
|
קאי גרין וטוני פרימן נראים מעולה
|
ציטוט:
קאי גרין כרגע פשוט untouchable לדעתי, אין מפתח גוף בשייפ יותר טוב ממנו בעולם כרגע, כן ואני כולל בזה גם את פיל הית', ג'יי קאטלר, ויקטור מרטינז ומי שלא יהיה. מעניין מה יהיה במר אולימפיה (אם הוא מתחרה). אז כבר הכול יכול להיות, אבל אם גרין משתתף לדעתי הוא שלישיה ראשונה. |
מפלצות אמיתיות
|
ציטוט:
הוא יותר מאסיבי ממרטינז ,יש לו שייפ יותר טוב מקאטלר והוא מסוגל להגיע יותר חטוב משתיהם לא יודע מה פיל הית' עושה ברגע זה ,אבל אם הוא לא הוסיף כמות משמעותית של שריר בין האולימפיה הזאת לאולימפיה הבאה ,קאי גרין שולח את כולם הביתה לעשות חמוצים אבל מוקדם לדבר ,מרטינז עוד צריך לחזור לעצמו ויש לו עוד כמה חודשים טובים לעשות שיפורים עד האולימפיה ,קאטלר משתף פעולה עם hany rambod השנה ומעניין לראות מה יצא מהשיתןף פעולה בין השתיים,פיל הית' ממשיך להיות תופעת טבע ומי יודע מה הוא עוד יכול לעשות עם הגוף שלו ,ודקסטר ג'קסון זה דקסטר ג'קסון . |
חבר'ה ענקיים!! אני מאוהב בבייספס של קאי :]
|
ציטוט:
בכל מקרה השנה הולכת להיות אולימפיה מפציצה ומותחת עם פיל, קאי, דקסטר, ג'אי, דניס, ויקטור ובראנץ' - כל התותחים הכי כבדים בתחום יתקבצו יותר טובים מאי פעם כדי לתת לנו את האולימפיה הכי טובה שראינו בשנה שנתיים האחרונות :sbb2: אני אישית כבר לא יכול לחכות ;) |
ציטוט:
אל תשכח מי היה הראשון שאמר שקאי גרין מועמד לגיטימי לקחת את הסנדו כבר השנה. הבנאדם הזה הוא סנסציה, השיפור שהוא עשה בשנתיים האחרונות זה דבר פסיכי לגמרי. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ