![]() |
תוספי תזונה שאני ממליץ
נתחיל:
1.אבקת חלבון OPTIMUM NUTRITION 100%,גם מאותה חברה PRO COMPLEX and PRO COMPLEX GAINER.אלה דברים אחי קלססה ליהשתמש 2.לפני אימון לקחת פחמימות מורקבות - UltraFuel דבר מצויין! וגם NO-XPLODE מוצר שעובד! 3.חומצות אמינו - BCAA PRO 5000 S.A.N. נותן אימון אינטנסיבי. 4.Nitric Oxide from Rich Gaspari SuperPump 250 דבר שאני לא אחליף לאף מוצר של NO.בנוסף ל NO-XPLODE 5.גם NOZ ..ממליץ מאוד בזמן הסייקלים!;) 6.IsoGainer גם מומלץ. מוצר עובד מצויין בדוק על כמה חברי 7.NANO X9 MUSCLE TECH לפמפינג ול"נחשים". 8.וגם CELL-TECH קראטין,אבל יקר :mad: מוצר מצויין 9.אחרי אימון אני לוקח גם את הGlycerGrow מחברת Controlled Labs יש למוצר הזה הרבה פונקציות |
וואי מצויין תודה. ארשום לי כמה מאלה :)
|
תודה לך hitman.
את הBCAA לקחתה בזמן אימון? |
ציטוט:
|
אם אני משתמש בהם אין צורך באבקת חלבון אחרי אימון?
+באתר של ישראלבודי רשום לקחת 3~5 לפני אימון ,במהלכו ,וסיום האימון?(לא נכון לעשות ככה)? וחצי מהדברים שאמרתה אין בישראלבודי :x,אתה מנתניה לפי מה שהבנתי אתה רוכש שם את המוצרים האלה?(בחנות בשם power ......(אסור להמשיך)?כן? |
ציטוט:
דבר שני,אני לא קונה מוצרים האלו בנתניה. |
אז איפה כן בישראל בודי אין את רובם (אם יש אפשרות לשליחת הודעות באישי שלח לי מאיפה קניתה),
1 בקשר לbcaa אם זה בטבליות כמה לקחת לפני אימון וכמה אחרי?(במהלך האימון רשמו בישראלבודי שצריך גם לקחת)מה אתה אומר גם במהלכו לקחת או שלא צריך? 2 ולמה זה יהיה יותר מתאים חיטוב או מסה? 3 ועוד דבר זה לא אמור לתת פאמפ או איזה פוש בכוח נכון? |
תיבקש מהם - מישראל בודי אולי הם ייכלו לעזור לך
|
אתה ניסיתה את המוצרים ככה שאתה גם יכול לעזור אבל לא חשוב לא אפריע לך
יום טוב. |
ציטוט:
|
חחחחחחח
|
boris19, יפה יפה! ;)
|
בדרך כלל אני עושה כך: 1-ראשון 2-יום שני ....
1.חזה 2.גב 3.כתפיים 4.ידיים 5.רגליים 6.off 7.off עושה +- 5 תרגילים לכל קבוצת שריר,וחזרות הן - 12 10 8 6 6 6 בו נגיד או משנה ל 10 8 6 6 4 כמובן לכיוון הירידה בחזרות ועליה במשקל העבודה |
באסה שלא מוכרים סופר פאמפ בישראל בודי
|
ציטוט:
|
לשריר גדול 5 ושריר קטן 4
|
menal forum israelbody
אם אתה מתחיל התוכנית אימונים של hitman לא מתאימה לך. ולגבי השאלה שלך בדרך כלל עושים שריר גדול 4סטים שריר קטן 3סטים. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ