![]() |
אנשים
יש לי שאלה..
אני על 15 שומן בערך אני רוצה להיות מחוטבב רצח שיראו ריבועים ואת כל הצורה של החזה מתי להתחיל חיטוב ? |
המטרה שלך היא להיות מחוטב לקיץ?
אני חושב שאתה יכול להתחיל בסביבות אפריל. |
ציטוט:
מה הגובה שלך ? כמה זמן אתה מתאמן ? :) |
כן המטרה שלי היא להיות מחוטב רצח לקיץ שיראה גוף יפה ולאחר הקיץ אני מתחיל מסה רצחנית עד שוב לקראת הקיץץ
כי אני חושב עוד מאט כבר יהיה אפשר ללכת לים ואני רוצה להיות מוכן ולא ליהראות שמן כי אין לי ריבועים וזה מבאס אני רוצה ריבועים אז אתה חושב באפריל? |
ציטוט:
לא ענית לשאלותיי... כמה זמן אתה מתאמן? מה המשקל שלך ? מה הגובה שלך ? |
שמישהו יהרוג אותי....
תן נתונים אחי, זה לא עובד ככה! |
משקל 65
גובה 1.80 מתאמן חצי שנה ואני במסה כבר שלושה חודשים עליתי 10 קילו |
אה ובן 15
|
ציטוט:
ידידי מסה מסה מסה מסה מסה אין לך מה לחטב שלא תעז לחשוב על כך לפחות עד שתיהיה 80 קילו ואחוז שומן של 17-18 . |
אני מודע לזה שאני חייב מסה בטרוף הקטע שהוא שאני לא מרגיש בנוח ואני רוצה לעבור את הקיץ הזה מצדי עדין שחיף
ואז להתחיל באמת כמו שצריך מסה ארוכה מאוד... אז מה אתה ממליץ חשוב לי להיות הקיץ הזה מחוטב רצח אני לא מחוטב יש לי טיפה צורה של החזה ואין לי ריבועים בקושיי רואיםם סליחה על החפירה |
ציטוט:
תקשיב מה אני אומר לך , תעשה מסה... תגיע לפחות לאחוז שומן 17-18 . ורק אז תחטב כמו שצריך . תשתדל לעלות נקי אם אתה נוטה להשמנה . אז תוכל לחטב נכון , ולאבד פחות מסת שריר ובסוף החיטוב תיהיה על משקל 73-74 אבל על אחוז שומן שיא הנמוך. ותוכל לצאת למסה שוב בצורה נקייה . |
ובערך כמה אתה חושב יקח לי כל התהליך הזה?
|
ועוד שאלה עם אני אוכל בריא ונכון במסה ירד טיפה השומן ויראו צורה עדין?
|
ציטוט:
ציטוט:
אתה יכול להסביר לי למה אם אני מחטב ב-15 אחוז שומן אני אאבד יותר מסה מהאשר אם אני אחטב באחוזי שומן יותר גבוהים? |
ציטוט:
אם תעשה את זה בצורה עקומה יכול להיות שיותר . אבל אין ספק שאתה לא צריך חיטוב כרגע. וחיטוב יהיה הטעות הכי פטאלית שתעשה. |
ציטוט:
הרי בתהליך חיטוב אתה מאבד שריר לא הרבה אבל מאבד... לאבד שריר ב 65 קילו ? או ב80 קילו ? מבין ? לחטב על 15 זה בסדר אם אתה שוקל 80 :) |
אוקי תודה אחי.. עזרת ממש
|
ציטוט:
נגיד יש אחד עם 18 אחוז שומן ואחד עם 15 אחוז שומן. למה לזה עם ה-18 אחוז שומן יהיה יותר קל לרדת ל-10 מהאשר לזה עם ה-15? למה ממליצים לי להמשיך לעלות ל-17~18 ורק אז לחטב? |
עוד שאלה אני ממש מצטער על החפירה פשוט יש לי מלא שאלות
מעכשיו עד ככה ליולי הגיוני שאני יהיה 74 ככה? |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ