![]() |
מישהו יכול להגיד לי מהם "עקרונות" הab ?
זאת אומרת ,
כמה תרגילים לשריר גדול , כמה תרגילים לשריר קטן , כמה סטים לשריר גדול ,כמה סטים לשריר קטן , איזה שרירים להשים באימון a ואיזה שרירים להשים באימון b וכמה זמן מנוחה בין סט לסט . ועוד שאלה קטנה . מה נחשב "תרגיל מורכב" ? תודה מראש לעוזרים :) ! |
8-9 סטים לשריר גדול ,3-6 לקטן ,כתפיים אפשר 6-7 סטים
הייתי עושה : A חזה כתפיים ויד אחורית b גב רגליים ויד קדמית תרגיל מורכב:לחיצת חזה, סקוואט, דד ליפט |
ציטוט:
:fellow: |
סבבה ,תודה לשניכם :) =]
9-10 סטים לשריר גדול זאת אומרת בסה"כ ? כאילוו, אני יכול לעשות 3 תרגילים , כל תרגיל 3 סטים ? או 2 תרגילים כל תרגיל 5 סטים ? ועוד משהו , מה מעם טווח חזרות ? כמה חזרות לעשות בסט לשריר גדול וכמה חזרות בסט לשריר קטן ? ומה עם בטן ? |
ציטוט:
|
אוקיי, תודה רבה :)
ועוד שאלה קטנה . עדיף לעשות 3 סטים של 12 חזרות כשאתה מצליח להרים משקל x , או לעשות 3 סטים של 8 חזרות נגיד כשאתה מצליח להרים משקל יותר גדול ? [ מזה שהצלחת כשאתה עושה 12 חזרות ] |
ציטוט:
לדעתי בתרגילים המורכבים תעשה פחות חזרות ובמבודדים יותר לדוגמה לחיצת חזה 3*8 פשיטת מרפקים (יד אחורית) 3*12 |
עזוב אותך מab,תוכנית שנואה עליי ועל רבים
תעשה abc 12 לגדול 8-9 לקטן אל תעשה חלוקה של טרייספס עם חזה וגב עם בייספס הבייספס והטרייספס לא יקבלו מקסימום מאימון כזה,עדיף גב עם טרייספס וחזה עם בייספס בהצלחה |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא נראה לך אז אל תתיחס ואל תגיב מה שאני אומר זה עניין של ניסיון של כמה שנים |
אני לא יודע מה יותר עצוב, בן אדם שאומר שab תוכנית שנואה וצריך לרדת ממנה ולעשות abc, או אחד צהוב פה שמטיף לכולם איך להתאמן כבד ומורכב, אבל הוא בעצמו לא יודע לעשות את התרגילים שהוא כל כך אוהב.
|
ציטוט:
תקשיב תעשה מה שבא לך אני מדבר מניסיון של כמה שנים ולא כמו האנשים פה עם ניסיון של חודש ורבע מבין? |
הנסיון שלך של כמה שנים הוא נסיון שלך, הוא לא בהכרח פרקטי במציאות הכללית של המתאמן הממוצע בחדר הכושר.
את זה אתה צריך להבין. |
בעניין אחד אני יכול להסכים עם מר סדריק שאני כל כל מתעב , שחזה עם בייספס וגב עם טרייספס זה באמת יעיל , כמובן תלוי אם להתסכל על זה מנק' מבט מקצועית אז אין מנוחה מספיקה לשרירים , אבל את זה שכל אחד יחליט לעצמו לפי מה שהוא מכיר את הגוף שלו , ואני מדבר מבחינת נוחות ולא שהיד האחורית לא תקבל מספיק גירוי אם עושים אותה ביחד עם חזה , היא כבר מקבלת הרבה גירוי שאתה עובד חזה .
|
ציטוט:
ניסיון שלי הכונה על אנשים שכתבתי להם תוכנייות אימונים והם גדלו מעולה |
ציטוט:
סמלס לייק פאקינג א-לוט אוף ביג בולס שיט!!!! פתאום אתה מדריך?מה קרה?חשבתי שמדריכים לא מבינים מהחיים שלהם יאללה ילד תעלה תמונה אני חייב לראות מי אתה... זכור לי הודעה שאומרת שהתחלת להתאמן אתה צריך לקבל באן עם כל הזיוני שכל שלך.... |
טוב אם ככה אתה מאמן את המתאמנים שלך והם מרוצים אז קטונתי.
|
ציטוט:
כנראה יש לך זיכרון של דג או שיש לך אלצהיימר כי בחיים לא אמרתי שרק התחלתי להתאמן חוץ מזה אני לא מדריך,אני עייצתי לאנשים והם גדלו יופי שמע,אל תגיב לי יותר וכל פעם שאתה רואה שאני כותב משהו אל תתיחס אפילו ותמשיך הלאה |
ציטוט:
בוא תסביר לנו למה abc שאתה מאמן קבוצת שריר גדולה אחת פעם בשבוע (ברוטציה שבועית), היא יותר טובה מאימון ab שאתה נותן גירוי פעמיים בשבוע לכל קבוצות השרירים? |
אחי עזוב הטמבל לא יודע להבדיל בין יד קידמית ליד אחורית
לא הבנת שהוא חרטטן ושאין לו מושג מה הוא מדבר? הוא סתם ספאמר עזוב אותו מדיונים הוא פשוט מצחיק |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ