![]() |
קאי גרין מהmd של החודש
|
אין מילים .כן הוא גם אחד התותחים בתחום אבל ..אני לא אוהב תמראה החיצוני שלו ואת ההיתנהגול שלו על הבאה לפי מה שראיתי
|
הזרועות שלו זה משהו ממימד אחר פשוט ,לא הגיוני בכלל !
|
ואוו!
שנה הבאה הולכת להיות מרתקת ביותר=] |
ציטוט:
ארבל בתמונה הזאת זה ניראה טיפה ארוך אתה לא חושב אחי? |
ציטוט:
תראה סרטונים שלו מתאמן עם ויקטור מרטינז ותבין כמה הוא גדול. |
מה היד הזאת היא דבר אמיתי ????
הוא חיה רעעעע ( על תשכחו לשנה הבאה את ויקטור מרטינז ) |
fuck!!
|
אין הרבה מה להגיד חוץ מזה ששנה הבאה הוא הולך לזעזע באולימפיה ,תמונות אחרונות של מרטינז מראות שהוא ירד בהרבה מאז הפציעה שלו..
|
פשוט מדהים...
בכיף top 5... |
הבחור הזה הוא פשוט משהו אחר!... יהיה מרתק לראות אותו סוף סוף בתחרות מר אולימפיה 2009, יעשה שם נזקים. אין ספק, אחד ממפתחי הגוף המרשימים ביותר של השנים האחרונות. אני מסכים עם אלה ששמים אותו לפני ויקטור מרטינז, גם אם כבודו של האחרון בהחלט במקומו מונח. קאי הוא פשוט חיה רעה. ובלי קשר, חתיכת טיפוס מרתק ומופרע!
|
כמו שכולם אומרים יהיה ממש קשה האולימפיה הבאה
|
ציטוט:
|
יאללה איזה יד יש לו.... איזה רגליים!!
בן אדם ענקי!!! |
אני מהמר עליו בטווח הארוך. הוא עוד יפתיע. כישרון גדול
|
זה הספיידרמן הכי מעפן שראיתי בחיים שלי... וואלה לקאי גרין יש לוק של כוכב קולנוע (לפחות בתמונות פה), אבל זה טוב כי אם הוא ישחק גיבור על אז ההפקה תוכל לחסוך כסף על האפקטים והאנימציה..
|
נראה פסיכי במובן הטוב של המילה.
הוא ופיל הית' יילכו ראש בראש בשנים הבאות. |
ציטוט:
פעם ראשונה שאנחנו לא מסכימים ואני אפילו יאיים עליך שאני ירסק לך את המטבח בבית אחרי קניות של סופ"ש אם אתה תשווה את פיל הית' לליצן הזה:) קאי ניראה מדהים נכון...אבל פיל הית' הוא מר אולימפיה אחי והוא לפחות 10 רמות מעל קאי לדעתי לפחות:)כמובן שהרוב לא יסכימו איתי כי קאי מגניב כלכך אם הפוזינג שלו:) מה שבטוח פיל הית' הוא מר אולימפיה 2008 וזה דבר שקאי לא השיג. |
תראו את קיי עוד כשהיה צעיר משנת 1999
היה לו גם שיער קצר אז וניתן להבחין טוב בשורשים שלו בקפוארה. http://www.youtube.com/watch?v=9knqgY_uIkU אני מת על הריקודים שלו, הכול זה תנועות שהשתרשו לו מהקפוארה? |
ציטוט:
הפוזינג של קאי לא מגניב אותי בכלל כידוע לך אחי...אבל בסופו של דבר באדיבילדר נשפט על איך שהוא נראה, והבנאדם הזה נראה פשוט מטורף |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ