![]() |
הודעות זבל בפלאפון
גם לכם מוכרת התופעה הזאת? פשוט נמאס לי כבר!!! פיצצו לי את הפלאפון בכל מיני פרסומות חסרות תועלת! למישהו יש מושג מה ניתן לעשות בנידון? מישהו עוד סובל מהבעיה?
|
לפעמים, איזה הודעות שולחים לך?
|
שולחים לי כל הזמן הודעות זבל ברוסית
כמה אפשר אוףףף |
בחיים לא שלחו לי הודעות זבל רק שקיבלתי תפלאפון הודע השבאה איתו אם אני רוצה להיכנס לשירות שיחות מוטלימדיה משהו לא זוכר בידיוק=\
|
באמצע שיעור אנגלית אני ישן פתאום אני מקבל הודעה (כמעט חטפתי התקף לב) - 3 לילות באתונה ב - 286 ש"ח (או דולר, לא זוכר), תתקשרו לבלה בלה בלה...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
[quote=Antonator1]באמצע שיעור אנגלית אני ישן quote]
:):):):) איזו התחלה למשפט מצאת... כן ההודעות זבל בפלאפון עברו כל גבול....כל יום אני מקבל הודעה מטומטמת אחרת. |
וואלה מעולם לא כיבלתי בטוח יש לך חברת פלאפון או סלקום...
מני לעזזל מה קרה לחתימה שלך?!?!?!?!?! |
ציטוט:
*קיבלתי *לעזאזל |
אתה יכול להתקשר לחברת הסלולר שלך לבקש לחסום הודעות תוכן שיווקיות
|
ציטוט:
זה הרס את הפורום.. אנשים לא נתנו תגובות לענין כי הם התמקדו לחתימה שלי בציצים....אי אפשר לנהל דיון רציני ככה.:whistle: |
כןןןןןןןןן שיאו איזה עצבים!!!!
שלחו לי הודעה "רוצה שנינט תצלצל אלייך?" שלחתי הודעה חזרה "לא רוצה שהמזרובה הזאת תצלצל אלי בחיים שלה מספיק בכל מקום אני הולך נינט נינט נינט אני ילך ברחוב נינט ילך בגן ציבורי נינט!?!# ילך בטכנודרום?!#$נינט!" |
ציטוט:
|
יש לאנשים פה כישרון לשנות לגמרי את הנושא של כל אשכול...
|
חחח כן
|
גם לי זה קורה, האמת לא הרבה, אבל כשזה קורה - הם מפצצים! היו יומיים שהם שלחו לי איזה 30 הודעות!!!
ותמיד זה מבצעים, כל מיני שיט כאלו שלא מעניינים אף אחד. והכי קורע אותי שהם שולחים לי לפעמים ברוסית או ערבית חחחח.. את ההודעות האלו אני דווקא משאיר ומחפש מי יתרגם לי אח"כ :) |
אני בסלקום יוווווווווווו כמה שולחים איזה 7 8 ביום ולפעמים גם הודעות מולטימדיה שזה חמישה שקלים זונות!!!!!!
|
אני מקבל הודעת זבל פעם בחצי שנה אז לא אכפת לי :jockey:
אבל הייתה תקופה שהייתי מקבל כל הזמן בגלל איזה שירות מפגר בסלקום אז ביטלנו את השירות |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ