![]() |
איזה דגני בוקר אתם אוכלים במסה?
????? :)
|
אני כרגע אוכל את הברנפלקס או הפייבר 1 (נשארתי איתם מהחיטוב רק הכמויות השתנו). בעיקרון אני עובר עכשיו לשיבולת שועל מכיוון שדגני בוקר זה יוצא ממש יקר במיוחד עקב הכמויות הרבות שאוכלים בכל ארוחת בוקר במסה.
|
|
צ'יריוס עם הלב, זה מקמח שיבולת שועל וזה טעים. יש בזה טיפה סוכר. 4 גרם ל100 גרם זה כלום. לקערה אחת יוצא 1 גרם סוכר שזה שטויות..זה הכי פחות מכל הדגנים האחרים ויש בה הכי פחות זבל. 105 קל' ל30 גרם.
http://www.strausspro.co.il/Strauss/...ct.aspx?id=208 וקראנצ'ים שזה מקמח שבולת שועל וקמח חיטה מלאה, ללא סוכר אבל עם ממתיקים איזומלט ומלטיטול לכן עושה כאבי בטן וזה 90 קל' ל30 גרם. יש בזה גם BHT מעכב חמצון שאסרו שימוש שלו במלא ארצות כחשוד למסרטן. אבל הם טעימים לעומת הברנפלקס היבש שחסר טעם ורק סופח נוזלים מהגוף. והפייבר1 בכלל מזון ציפורים עם הרבה ממתיקים שעושים כאבי בטן ויותר מדיי סיבים וסובין, יותר מדי משביע ולא טוב למי שרוצה לעלות.. מה שכן, דגני בוקר באמת יקר 20 שקל לקופסה שנגמרת תוך כמה ימים. יותר זול לחם. והכי זול ובריא דגנים טבעיים כמו קווקר, אורז מלא, קינואה, גריסים, כוסמת או תפוחי אדמה, בטטה, חומוס, שעועית לבנה, עדשים.. |
שיבולת שועל לפני כמה ימים הכנסתי את זה לתפריט
|
ברנפלקס
|
Quaker otes
|
שיבולת שועל וזה טעים לי יותר מכל הקורנפלקסים.
|
מולטי צ'יריוס. גם טעים, גם ערכים טובים וגם הוא תופס הרבה נפח ביחס למשקל שלו (בטח בגלל החורים אבל זה נותן לי אפקט פסיכולוגי שאני שבע)
|
פייבר 1 [=
|
קראנצים הכי טעים ולא מחליף את זה בכלום !
|
ציטוט:
|
עוגי וקוקו פופס
|
שיבולת שועל כאילו דההה :)
|
הקורנפלס הרגיל של תלמה
|
אתה מחפש משהו כאילו בשביל לאכול או בשביל לעלות מסה ?
|
שיבולת שועל
|
ברנלפקס ולפעמים שבא להתפנק אז שוגי פה ושם..
|
ש"ש
:) |
שיבולת שועל אכלה דגני בוקר =]
בלי כל הציפויי סוכר שבולשיט. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ