![]() |
[בעיה]דדליפט+סקוואט.
שמעו אני עושה ab ואני עושה סקוואט באימון a שזה רגליים חזה ויד קדמית ובעבר הייתי עושה דדליפט נabc ועכשיו הפסקתי כי אין לי מקום להכניס אותו ואם אני יכניס דדליפט זה רק באימון רגליים אבל אני לא רוצה להעמיס יותר מדי על הגב תחתון סקוואט+דדליפט אחד אחרי השני אני ימות מה אתם ממליצים?
|
תעשה את הדדליפט ברגליים אבל בצורה כזאת
פעם בשבוע סקוואט ופעם בשבוע דדליפט |
רעיון לא רע ,תודה עוד מישו?
|
כמו שtrx אמר.
אני עושה ככה והולך לא רע. |
יום דדליפט ויום סקוואט, ביום שאתה מאמן רגליים.
|
איך הימי אימון שלך מחולקים?
|
למה תעושה ab?
|
ציטוט:
|
כי הוא צריך את שניהם וזה לא מסתדר בab
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ואני עושה בכלל פרונט סקוואט שזוקפי הגב עובדים בו יותר חזק ואין עם זה שום בעיה.... אנשים מפחדים יותר מידי על הגב התחתון שלהם אבל שוכחים שאם עובדים נכון לא יקרה לו כלום... ובנינו...זוקפי הגב מחזיקים אותך רוב היממה...למה ניראה לך שאם תעשה שני תרגילים שהמעורבות שלהם גדולה יקרה להם משהו....סמוך על הגוף שלך!! |
פשוט תעשה את הדדליפט אחרי הסקוואט, מה הפאקינג בעיה?
או שתעשה b1 - סקוואט b2 - דדליפט. |
ציטוט:
וואו...דה סאן....אני מסכים איתך על משהו.... |
מה כל כך בעייתי לעשות דד-ליפט אחרי סקווט? אז במקום לתת 4 סטים לאחד וגם לשני 4 סטים, תן לאחד מהם פחות או תשווה ביניהם.
|
למצה התפתח דיוןכ כזה זה היה צריך להיסגר אחרי התגובה שלי
|
ציטוט:
אם הבעיה היא בגלל שזה ab אז עדיף כבר לוותר על הab, זאת דעתי אבל אני חסיד של התרגילים האלה אז.. |
ציטוט:
זה קורה לעיתים רחוקות ורק כשביצוע של סקוואט בלתי אפשרי מבחינת פציעה |
דדליפט זה בהחלט תרגיל עיקרי לרגליים, סקוואט עובד הרבה יותר על הקוואדס ודדליפט מתמקד יותר בעבודה על ההאמסטרינגס.
|
אחי תיראה תפיתרון הכי קל וטוב בעולם
הבעיה שלך שאתה רוצה לעשות דדליפט לגב והוא פועל לך ברגליים ויום לפני עשיתה סקוואט כן? ככה אני הבנתי אז במקום דד ליפט תעשה סטיפ לאג דד ליפט ואז כל הנועה היא רק בגב בלי ברגלים ואתה לא עובד על הרגלים וזהו תעשה אותו בגב ותסקוואט ברגליים ואין לך בעיה ציטוט:
האמסטרינג+התאומים עוזרים ל קוואד בתרגיל |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ