![]() |
מה אתם אומרים על הקטע של אנשים שלא מתגייסים
משום שהם קוראים לצבא פה צבא כיבוש?
http://news.walla.co.il/?w=//1334074 מעניין אותי מה דרך חשיבה שלהם...הם באמת מאמינים שאם חיילים לא היו שומרים עלינו עדיין היינו חיים? באמת שזה מוריד את החשק להתגייס בשביל אנשים כאלה |
Zודקים...
|
סתם תל אביבים מפונקים
|
סתם שמאלנים דפוקים חסרי חוליות...
אבל רק שתדע...השמאלנים לא מתגייסים כי צהל זה צבא הכיבוש שמתעלל בערבים המסכנים והימנים לא מתגיסים כי צהל זה "צבא הגירוש" שגירש יהודים מגוש קטיף כל אחד מוצא את הסיבות שלו לא להתגייס... |
שונא משתמטים מניאקים.:mad:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
סתכלו איזה חבורה של מכוערים באמא שלכם מה אתם מתיחסים אליהם בכלל אפילו אנשים ברחוב לא מסתכלים עליהם חחח
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מי שלא מתגייסים בקרב הדתיים זה בעיקר הדוסים "תורתו אמנותו" האלו שלומדים בישיבה וחיים על חשבון אחרים. |
חחח כוסאמק הייתי צריך לראות את זה במציאות ליזרוק עלהם איזה רימון עשן או משו שייזדיינו מפה :s
|
ציטוט:
|
צה"ל עד המוות. ! - ! - ! :)
לפעמים אני חושב איך זה להתגייס לצבא בארה"ב, איך התנאים שם(ברור שהרבה יותר טובים), איך ההערכה כלפי החיילים וכו'... וואלה אם הייתי הולך לצבא בארה"ב הייתי הולך למארינס... |
למה אתה חושב שהיחס שם יותר טוב מאשר היחס פה?
|
מצחיק שהקשר של כל מי שכותב כאן באשכול לצבא הוא גג צו ראשון...
לא שאני בעד השתמטות, אבל נק' למחשבה. |
דרך אגב, אני בתור אחד שרוצה ללכת לקרבי בראש ובראשונה אני בעד לתת פטור לכאלה שמייצגים את ישראל כמו ספורטאים למיניהם שרציניים ויש להם עתיד מובטח בזה. לא לכמה שחקני טלויזיה ו"סלבריטאים" שמשתמטים עלק.
ואני שונא את כל אלה "קרבי זה לא בשבילי, אני לא בנוי לזה", סבבה לא בנויים לזה למה להשתמט? לכו תהיו ג'ובניקים ותתרמו 3 שנים כמו כולם. |
ציטוט:
ציטוט:
אין פה שום נק' למחשבה. |
עם יש מישהו שלא מתגייס...לכמה זמן הוא נכנס לכלא?
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ