![]() |
המלצה לחדר כושר בב"ש
כותרת...מחפש חדר כושר טוב בב"ש על מה אתה ממליצים?
אין צורך בפלצנות יתר או ספא ושאר החארטה ...נטו חדכ"ש רציני אשמח להמלצה ומחיר גם כן לא יזיק |
פעם היה את נאות מדבר אבל הוא מת, אז קאנטרי / אנרג'ים / שייפ..
|
אנרג'ים
הכי טוב ! מילה שלי ! |
ציטוט:
|
אנרג'ים ואיפה זה יוצא?
(אוניברסיטה לא?) לגביי הבחור שהזכיר איזה שלוש אופציות...שאלתי מי הכי טוב...גרייט שייפ נראה לי אוסף של אנשים שעושים את עצמם מתאמנים... אשמח לעוד הצעות |
אני אישית מתאמנת בפרדייס.
אני מאוד מרוצה מהמקום. הגרייט שייפ והאנרג'ים נמצאים ממש רחוק מכל מקום. לפרדייס אתה לוקח אוטובוס, זה ממש מרכז ב"ש ליד קניון הנגב וכו'... מאוד נח. בכל מקרה החדר כושר לרב כמעט רייק, הוא צפוף רק בין השעות של 19:00-20:00 וככה הוא בסדר... יש שם את כל השטויות של הספא-ברכה ג'קוזי סאונה מסאג'ים. מחלקים מגבות\שתיה, המדריכים הם אחלה יש להם ידע, כל האנשים שמתאמנים הם אחלה חבר'ה, והאווירה נורא נעימה. יש דאמבלים עד 34 ק"ג אם זה מספק אותך. אם תרצה תבוא לבדוק, נשמח לאותך שם:) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני אישית כשביקרתי בפרדייס לא יצאתי מרוצה ממה שראיתי אחרי כל מה ששמעתי פה על המקום הזה.
המקום נראה די קטן לא מתאים לכמות בינונית אפילו של אנשים. מאנרג'ים לעומת זאת התרשמתי יותר ואפילו שנראה שזה נמצא רחוק זה ללכת עוד 5 דקות מקניון הנגב |
קאנטרי קלאב
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לרב האוכלוסיה בפרדייס נורא נמוכה... נורא שקט שם, האנשים טובים,כולם מכירים את כולם. מחר מארגנים מסיבה לכל חברי המועדון, חח מוזיקה על האש אלכוהול,:D:D אנחנו משפחת פרדייס:fellow: |
אני כעקרון נייד אני עם האוטו אז המרחקים לא מפריעים לי בסה"כ
אני חושב שאני אבדוק את אנרג'ים ואת פרדייז נעשה השוואה שמעתי שיש עוד איזה חדכ"ש אחד ששווה לבדוק c u |
ציטוט:
יצא לי להתאמן שם פעם אחת מעולה המקום שווה לך לבדוק בגרייט שייפ הייתי אבל לא התאמנתי,גם נראה סבבה אבל יותר יקר אני חושב ואנרג'ים יותר משתלם. היום הייתי בקאנטרי בבריכה אבל לא הספקתי לראות את החדר כושר,אבל מבחינת מיקום האנרג'ים ממוקם יותר טוב. פרדייז? לא מכיר ממה שאני מכיר..אנרג'ים :yup: |
תודה על העזרה
אני אבדוק פשוט ואראה מה יותר טוב... |
וואלה התאמנתי באנרגים שנה אחלה מקום
|
רק אנרגי'ם אחי אני מתאמן שם הרבה זמן ואין לי מילה אחת רעה להגיד על המקום
|
doldol360 אתה מכיר את ליאל במקרה אחי?
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ