![]() |
תותחנים
מה דעתכם על תותחנים .. שווה להתגייס לשם?
|
תותחן תמיד נטחן
|
שמירות בלי סוף
כשאין מלחמה לתותחנים אין כלום מה לעשות... תאכלס עדיף שריון ולא תותחנים |
לא שיריון ולא תותחנים,
אותו חרא |
עם קרבי עדיף חי"ר...
|
כולכם מדברים מניסיון אה?
|
ציטוט:
2. כשאין מלחמה אתה טוחן 3. אתה לא רואה בית, טוחן, לא הורג ובסכנת מוות. 4. תקרא שוב את סעיף 3. 5. אם כבר קרבי אז כמה שיותר, אם ג'וב אז כמה שיותר. |
ציטוט:
בכל מזה הצבא הזה :confused: חרא |
ציטוט:
|
ככה זה, שמע אם אתה קרבי אז כבר שיהיה לך שירות מעניין תעשה דברים תהפוך לסוס, משו,
ועם אתה ג'וב אז תחפן כמה שיותר ותנסה לכופף את המערכת לטובתך. |
ציטוט:
אני הייתי שם, לזרוק משפטים זה קל ויפה - ניסיון זה משהו אחר. |
ציטוט:
רושם כמה מילים לא קשורות לכלום, עושה רעש וצילצולים אבל לא חותר למגע. או שתרשום תכלס סיבות ותתאר את הדבר כי "אין חכם כבעל ניסיון", או שלא תרשום כלום, כי לרשום 1-2 משפטים שלא נותנים שום אור על הנושא לא עוזרים לאף אחד. מה גם שאפשר לחשוב שלמישו פה אין חבר / אחר / בן דוד שהוא בתותחנים . |
יש שם גם בתותחנים יחידות כמו מיתר ומורן שהם יחידות מעולות!
מה הפרופיל שלך? |
אני לא מחפש להתווכח איתך כי זה לא יתן לי כלום, אמרתי מה שאמרתי כי לראות אנשים שלא סיימו עדיין תיכון נותנים עיצות בקשר לצבא צורם לי, מה לעשות.
בתותחנים אתה תמצא אחלה אנשים, תלמד להיות עצמאי מרוב שתשפצ"ר דברים כל היום ותתעסק בקקה, חרא של יציאות, רמת סיכון נמוכה מאוד ביחס לחי"ר וקרש קפיצה לפרוייקטים גבוהים בצה"ל. בעיקרון אם אתה רוצה קרבי ואתה פרופיל 72 אבל מפחד מסיכון גבוה אז תותחנים בשבילך - רק תשכח מבית כמו שאמרו לך. |
אני לא מבין מה הקטע שכולם אומרים לשכוח מבית, יש כזה דבר שירות קרבי עם יציאות טובות ?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שלא נדע מלחמות יותר. |
ציטוט:
בכל מקרה, זה לא ממש נפוץ |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ