![]() |
אני פורש
טוב אנשים אני כמעט פרשתי מפיתוח גוף וכל העניין בגלל סיבות שאני משאיר לעצמי , עוד כמה חודשים אני מקווה לחזור , בנתיים אני משקיע יותר בעבודה ובדברים נוספים .
אני אנסה ללכת למכון רק לשמור על הקיים , אולי נדפוק איזה סייקל עוד כמה חודשים.. הפורום הזה לא כמו פעם , אנשים רציניים אין פה , כולם עזבו . יש רק כמה אנשים פה שהם מנסים לעלות את הרמה , ביניהם אלפי , מישל , ארבל ,מאיה , סיקס פאק , דר מאסל ... כל יום אותם שטויות ואותם שאלות טיפשיות . אני פורש גם מפה , אולי כל כמה ימים אני אכנס לקרוא ולראות מה קורה פה ושם . שיהיה לכם חיים טובים . שלום :flowers: |
שלום שלום ואל תבוא לי בחלום :p
בהצלחה |
שמע אתה כמו שאומרים
you've been bit by the iron bug אתה יכול להתחמק ממנו, להתרכז בדברים אחרים, אבל בסוף השריטה תחזור לפעולה ותחזור לאימונים מלאים. אנחנו נחכה לך כאן בסבלנות :) תבלה בינתיים |
גיל שיפרוש כוסעמו ראש ביצה שיפרוש יותר טוב לנו אבל אתה אחי באמת חבל נכס לפורום אתה אחד מאילה שאני יותר מעריך אותם מחזיק מהם באמת חבל אחי בהצלחה לך בהמשך
|
עלי באמת חבל, אתה מוסיף המון לפורום פיתוח גוף בעיקר...
כמו שמאסל אמר : נדבקת בחיידק הברזל שום סיכוי שלא תחזור ;) אנחנו נחכה לך כאן. |
ציטוט:
|
:( 2 יח'? עשיתי 5 וסיימתי עם 96 סופי למה הזלזול :<
|
ציטוט:
|
אה :| לא מכיר.. less is more
|
"אני אנסה ללכת למכון רק לשמור על הקיים , אולי נדפוק איזה סייקל עוד כמה חודשים."
"אולי כל כמה ימים אני אכנס לקרוא ולראות מה קורה פה ושם " בקיצור אתה רוצה צומי ואתה לא ממש פורש |
באמת חבל..
נכס אחד האנשים הכי מוערכים ומשקיעים פה,בהצלחה בהמשך הדרך |
הודעה אחרונה
ציטוט:
לא ממש הבנתי אותך , תודה לכולם על המילים הטובות . ביי ביי . |
ביי מתוקי מהיכרות שלי איתך בפורום אתה אחלה בנאדם שאוהב את התחום תחזור להתאמן כמה שיותר מהר ביי אחי
|
חבל אחי...
תשאיר איזה תמונה ככה לטעם הטוב שיישאר זיכרון או משהו... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בספורט הזה אין דרך חזרה,בקרוב אתה תרגיש כלכך חרא עם עצמך שהפסקת להתאמן שזה יאכל אותך.
ואז יתחילו מחשבות של "איך הייתי יכול להיות עם הייתי מתאמן בכל הזמן הזה שלא עשיתי כלום." לפרוש מבאדיבילדינג? נו באמת,אפשר לחשוב זה לוקח ממך את כל החיים. סליחה על ההודעה המעוצבנת,אבל באמת אחי .. חבל. |
גם אח של חבר שלי פרש לפני משו כמו שנה וחצי..
היה לו היקף סביבות ה47-48 הוא היה ענקק ועכשיו הוא חזר לפני שבועיים ככה אין דרך חזרה בספורט הזה הוא גם היה לפני סייקל הוא רצה להתחיל סייקל ובסוף פרש לגמרי |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ