![]() |
צ'קסות צ'יקסות צ'יקסות
סקר חדש עולה לאוויר:
מי הבחורה שלך????? א. רזה שחיפה, שהיא רזה וממורמרת שהיא "שמנה" שאוכלת חסה מרבית היום ב. מלאונת ג'וסית שעליה נאמר "יש מה לתפוס"!ג. "בטטה קיסבייה" - יענו דובה קטנה ("גדולה") ד. פרחה עם השיער המחומצן והציצי בחוץ והמיני הקצרצר... (יעמי...:laughing: ) ה. חננה שחורשת ללא הפסקה אבל במיטה .... ##@#$$#&&#@##!!! ו. בחורה פשוטה....ללא דרישות..... אני..אחים יקרים הולך על ד בשילוב ש ב!!! אחחחח הכפרות.... עם העקבים..והשיער המחומצן... והתיק של "לואי ביטון" (חיקוי זול תאילנד) והציצי בחוץ..... גררררררר!!! .... ושיהיה מה לתפוס.... ומה אתכם????? *** אין בנאמר לפגוע באף אדם...חיה....או כל ייצור אנושי אחר... *** |
ב !! :d
|
אני אישית מעדיף גבוהות יחסית.... אני מדבר כי אני 185
רגליים ארוכות שזופה ויש לי עוד הרבה קריטריונים חח |
ד+ה+ו
|
מעדיף שמנה מטומטת עם שיערות בביתשחי +שפם עם גבות מחוברות ומנוש שעיר כך שהשערות מתפשטות לבטן !
* חייבית להיות שמנה עם איזה 45% שומן! |
רק שתהיה יפה בפנים, לא שמנה ולא סתומה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
היית במאסה חודש ירדתה באחוזי שומן עליית בהיקף היד ? |
ציטוט:
ולא סתומה לא אומר שהיא חכמה... זה אומר שהיא לא סתומה. לא שמנה לא אומר רזה... זה אומר לא דובה... ויפה זה הדבר היחידי שחשוב... אני לא מתכוון לצאת עם מישהי שהיא "בסדר" בפנים ופצצה בגוף.. זה מגעיל |
ב..
|
א + ד = :)
|
פריחה לא הייתי רוצה בתור חברה, אבל חלק מהן... יאמי! כאילו, פאקינג יאמי!
ותאמינו לי, יש חרשניות סקסיות לא מהעולם הזה. |
על הזין שלי....א/ב/ג/ד/ה/ו/ז/ז/ז/ז/ז/ז/ז/ז.....
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מזה ד יאני אחת עם שומן פרחות?
|
פרחות זה לא הטעם שלי אבל פרחות בעלות גוף עם איזה סקיני ג'ינס, טייץ או חצאית מיני זה משהו שגם אני לא יכול לעמוד בפניו.
|
יש לי חולשה לפרחות ...
*האירוניה שבכך שהבחור הכי אשכנזי בעולם אוהב פרחות* |
ציטוט:
|
שילוב של ב ו-ד
עריכה: רק עכשיו ראיתי שגם אתה הלכת על ב ו-ד (נשבע לך שקודם לא ראיתי) כנראה יש לך טעם טוב (לפותח האשכול כמובן) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ