![]() |
ערבוב אבקת מסה במים או חלב - משנה?
זה משנה מבחינת אפקטיביות המנה אם אני מערבב את זה עם מים או חלב?
תודה מראש. |
חלב יותר טעים יותר קלוריות אבל יכול להתקלקל בחום הזה אם אתה מכין את זה מראש ולוקח למכון.
|
חלב מעלה טיפה ת'ערכים אך נספג יותר באיטיות. מים נספגים יותר מהר.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ואתה באמת חושב שחלב 1-3% זה מה ש"יעכב את הספיגה" ? :huh: |
ציטוט:
|
אחרי אימון מומלץ עם מים מכיוון שלחלב לוקח הרבה זמן להיספג בחומצות האמיניות ולמים קצת זמן. עדיף עם מים אחרי אימון אם אתה לוקח עוד סקופ בבוקר/צהריים אז אפשר עם חלב
|
ווואי חלב עדיף אחריי אימון יותר מאוכל רגיל...מה אתם לא קוראים מאמרים (תשאלו את מיה אפילו היא הביאה תמאמר)
|
טוב אז הבנתי שזה משנה את האפקטיביות רק מבחינת מהירות הספיגה.
אבל מישהו שמבין קצת יותר מוכן לסכם לי את זה מבחינת מה מומלץ אחרי אימון ומה מומלץ בארוחה רגילחה? פשוט כל אחד פה כתב משהו אחר... תודה מראש :) |
ציטוט:
יש האומרים שחלב מעט את הספיגה ויש האומרים שלא זה די זניח עדיף לך לשתות מה שיותר טעים לך אבל למכון אתה לא יכול ללכת עם חלב איתך לכן יש אפשרות לשתות עם מים בקיצור עדיף לך לשתות איך שנוח לך |
ציטוט:
זה לא משנה בשיט, תשתה אם חלב אם זה יותר טעים לך ויותר נוח לך. |
ציטוט:
ההיגיון אומר שמים יספגו יותר מהר גם מאיה הביאה איזה משהו פעם שאומר אותו דבר |
ציטוט:
|
אם יש לך אפשרות לשתות עם חלב לך על זה
אבקת חלבון+סוכר ענבים+חלב 1%=השייק האולטימטיבי מהירות הספיגה אינה פקטור כאן,לעומת זאת הקזאין שבא עם החלב תורם רבות |
ציטוט:
ברור שלחלב יש גם יותר קלוריות, אבל כל מה שאנשים דיינו עליו כאן זה שאחרי אימון מומלץ במים כי זה נספג יותר מהר... אפילו אם זה שטויות, זה מה שהבנתי כי זה מה שנאמר כאן. בקיצור אני אשתמש בזה לפי הנוחות - אחרי אימון מים ובזמנים רגילים חלב בשביל הטעם והזמינות כשאני בבית. תודה לכל מי שהגיב :) |
איכ?
עם מים הרבה יותר טעים לדעתי.. אבקה בטעם פונץ ומים שולט (: |
היה דיון ארוך שלאחר אימון חלב לא יזיק אלא אפילו יועיל.
אז לדעתי זה להתעסק בקקי |
אם תיקח חלב דל שומן זה יהיה גם בסדר גמור
|
ציטוט:
נכון מאוד לחלבון קזאין יש אפקט אנטי קטבולי וגם הוא חלבון איטי מה שעושה את השייק למשולב עם חלבון איטי זה יתרום הרבה מאוד |
אני לא מבין את אלה שקונים סוכר ענבים.. גם ככה יש סוכר איכותי בתוך האבקה שעוזר להתאוששות השריר ובנייתו ותמיד יש אינדקס גליקמי בפירות, במיוחד בתמרים ובמשמשים מיובשים
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:24. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ