![]() |
מלכלכים עליינו
לא ידעתי איפה לשים את זה החלטתי בסוף לשים בתזונה ותוספים.
יש פורום של כושר נרא סטייל כושר משהו כזה ויעל דרור התזונאית מנהלת אותו. קבלו תשובה שלה למישהו: שלום לך אני אכן מסכימה איתך שהדרכה צמודה יכולה לתרום המון להתקדמות לגבי חדרי כושר שנותנים יעוץ תזונה מקצועי (שים לב שיהיה רק על ידי דיאטן קליני ולא סתם אחד שאומר שהוא דיאטן/תזונאי כי יש הרבה שהם לא). השאלה היא איפה אתה גר כי יש הרבה אפשריות במרבית המקומות בארץ. באופן אישי אם אתה לא מחפש להיות מפתח גוף ולהתמלא בתוספים ואבקות בכמויות, אז לא הייתי ממליצה על ישראלבודי שהם כל הזמן מחזיקים בתאוריות של ניפוח ושימוש בתוספים. לשיקול דעתך כמובן. בהצלחה יעל דרור-סרוסי דיאטנית קלינית וספורט מה הולך פה? |
מי היא בכלל ? מישהו שם עליה ? מישהו רואה אותה ?
בטח עוד איזה תזונאית של קופת חולים מעפנה שאומרת שאבקות פוגעות ואבקות זה חרא.. |
סתם מפגרת.
|
גם אני בדיוק שמתי לב לזה אבל אתם לא יכולים לזלזל בבן אדם שלמד היא דיאטנית קלינית בשניידר לא סתם בקופת חולים
|
מי מכיר אותה?
|
..
אומרים שהיא אחת הטובות, מוכרת
ואני זוכר שגם היה לה איזה ריב עם גיל גרנות משהו על אבקת חלבון |
ציטוט:
או שהיא טיפשה, או שהיא רצתה לעקוץ את גיל... אחד מהשניים. |
לפי סגנון הדיבור שלה אפשר לראות שאין לה ידע בגרוש..
|
=]
הם פשוט שונאות תעניין של דיאטת יויו יענו מסה חיטוב וזה בצדק... זה מגדיל את הסיכוייים להשמנה בעתיד... |
...
ציטוט:
אבל מבחינת ידע יש לה הרבה זה בטוח דרך אגב מה זה הנתונים האלה בחתימה שלך מה אתה מיסתלבט?חח |
היא תזונאיט, נראה לך שהיא מבינה בכלל משהו מהחיים שלה? ישראל בודי זה פורום כושר גופני ובריאות נטו, אתה יכול לחפש בכל האתרים ורוב המאמרים שם לקוחים מפה.. ישראל בודי זה אתר פי כמה רמות מכמה אתרים מסריחים בישראל, ואני בטוח שהוא לא רואה אף אחד... בזכות האתר הזה הידע שלי גדל פי 100 ממה שהייתי בהתחלה (עוד לפני שהכרתי אותו בכלל), ואין לי אפילו זכות להשמיץ אותו כי כל מה שאני יודע על פיתוח גוף זה אך ורק בזכות האתר הזה, חיפשתי אתרים אחרים ואין לא מצאתי משהו יותר טוב מישראלבודי, מצטער להגיד לך אבל כנראה שאין לה שמץ מהחיים
|
^ גם שלי מצדיק כל אות שהוא כתב =]
|
זה בסדר , זה הדדי.
|
פורום ***** לא מפסיק לספים אההה איזה קנאים.
|
יעל סרוסי נו לפי השם משפחה רואים שהיא מ*****
|
ציטוט:
לכמה שטויות אפשר להאמין? יעל דרור היא תזונאית מוכרת וכבודה מונח במקומו. אני בספק עד כמה הדברים שנרשמו לעיל באמת נרשמו על ידיה. על כל פנים, IDANTT, אתה מוזמן לשלוח לי לינק להודעה המקורית, אם יש כזאת<_< |
אם באמת היא כתבה את מה שרשמת זה פשוט בושה בשבילה.
כאלה שטויות מתאימות רק לפורום Fxp |
מה אתה רוצה מfxp סה"כ פורום של ילדים קטנים ...(כמוני רק שמבינים הרבה פחות)
|
ציטוט:
|
סתם שרוטה בשכל שלא יודעת שום דבר בתחום.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ