![]() |
הארוחות הכי מוזרות שהשלמתם
אהלן,
אחרי שהבנתי מארבל שיצא לו לדחוף סטייק ותפוחי אדמה ב4 בבוקר פעם אחת בגלל שהוא פספס צהריים עלה לי ראיון לבדוק איזה ארוחות בשעות מוזרות אתם השלמתם. אני בכל אופן היום מתכוון לאכול באיזה 5 בבוקר דייסה של 80ג' ש"ש וחצי סקופ חלבון עם צימוקים וקינמון וללכת לישון =\ פשוט יציקה בבטן שתפריע לי להרדם =\ |
5 סופגניות כי עליתי על המשקל והמשקל שהראה לי היה מעפן רצח
|
ציטוט:
|
12 ביצים ב 3 בבוקר
23 תפוחי אדמה קטנים + 3 טונה ובקבוק אשכוליות לטר וחצי ... ועוד הרבה חח |
כי עכשיו אכלתי ארוחה של קוטג' וירקות ואין לי מקום כבר לאכול כי אכלתי ב9 ארוחת ערב :\ חוצמזה לצאת עם כזה דבר למסיבה זה באמת סבל
|
ציטוט:
בשביל מה לאכול אחרי מסיבה ב5 בבוקר זה אידיוןטי אחי |
תפוח עץ שאני רעב באמצע הלילה :)
|
שום דבר מוזר אני פשוט אוכל באותה ארוחה הכל או לוקח איתי
|
כל ארוחה שלי היא ארוחה מוזרה :)
אז בשביל האשכול , קופסת Special K אוכמניות עם קרטון חלב ב6 בבוקר אחרי לילה אלכוהול :) |
ציטוט:
מנצ'יס טוב זה |
ציטוט:
LOL ! קופסא שלמה ? זה המון ספיישל K |
ציטוט:
כי כמו שאמרתי אני עכשיו אחרי שתי ארוחות תוך שעתיים :mellow: אני בקושי לשתות מסוגל גבר :\ ב5 לפחות אני יחזור רעב.. ואז לאכול ולקוות להרדם עם הגוש הזה בבטן חחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
שטויות דפקתי 7 כוסות דגנים שונים עם מלא סיבים תזונתיים הבטן התנפחה כמו לא יודע מה באמת היה קשה לנשום חחח הלכתי לישון קמתי לא יכולתי להכניס אוכל אבל לא היה עצירות או משהו :] |
Wtf מזה ספיישל K? טעים?
|
איך אפשר להרדם ככה :\ אני בפחדים שאני לא ירדם קיצור זזתי להתארגן עוד 5 דקות אוספים אותי ואני כמו מפגר מדבר כאן על אוכל כשבא לי להקיא כבר מרוב אוכל שדחפתי בשלוש שעות הארחונות
|
לא יודע אם זה מוזר, אבל יצא לי להרביץ איזה 40 כנפיים ב5 בבוקר כשחזרתי הביתה לאחר בילוי בשישי
|
ציטוט:
|
תפוח אדמה
|
לאפה וחצי נסטי אפרסק ב 3 וחצי בבוקר ואחרי חצי שעה ישבתי עם חברים שעושים על האש ונישנשתי עוד איזה 8 כנפיים
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ