![]() |
הפאניקה סביב הנושא של הסוכר הפשוט
רציתי לדעת למה כולם נרתעים ממאכלים שברכיבים שלהם יש סוכר כמו גלוקוזה, פרוקטוזה וכו' (ראיתי בפורום הרבה פעמים שממליצים לא לאכול קורנפלקס וכאלה כי יש בזה סוכר)
מה זה עושה לגוף זה בסך הכל פחמימה ואם המאכלים האלה נכללים בחישוב היומי של הפחמימות מה לא בסדר בזה? |
כאן יש הסבר די טוב:
http://israelbody.org/Index.asp?Arti...ryID=81&Page=1 |
Wtf?!
מתי המאמר הזה נכתב? לא זכור לי שקראתי אותו, זה מאמר מצוין! הוא דיי מעודכן ומאוד ריאלי מבחינת ההסברים לגבי האינדקס הגליקמי. הייתי בטוח שאני הולך לקרוא על כך שאינדקס גליקמי נמוך הוא בגדר חובה בתפריט כי רמות אינסולין ובלה בלה וכבר ידוע שאין לזה כמעט השפעה על איבוד השומן. ישראלבודי מפתיעים לטובה. :cool: |
נוווו אז המאמר הזה בעצם תומך במה שאני אומר שכל עוד נצרכת אותה כמות קלוריות אפשר לאכול מאכלים שבריכיבים שלהם יש סוכר והדבר לא ישפיע על שריפת השומן?
ומישהו יכול להסביר לי למה כל כך חשוב לשמור על רמה נמוכה של אינסולין בדם? |
ציטוט:
ויש על זה שרשור עתיק (ודביק:wiggle:) אם אני לא טועה |
תיכול להביא לי לינק לשרשור?
|
מישהו לינק?
|
|
תודה רבה
|
ב2 מילים דפיקת מטובוליזם
הוא מעקב ספיגה ונמצא הרבה זמן בדם.... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
סבבה תודה
|
ציטוט:
זה שאתה מנהל ראשי שחושב שהוא מבין בתזונה לא מביא לך את הזכות לדבר לאנשים כמו שאתה מדבר תתלהב על חברים שלך לא עלי יא מסכן בקשר לסוכר אתה רוצה גם להתערב איתי שזה מאט מטובוליזם? כדי שתקבל פה יבוש? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שטויות במיץ...
ואני אקח דוגמא חיה - ראיתם פעם באדיבילדר שאוכל סוכר כל היום?! |
ציטוט:
|
ציטוט:
עוד לא קראתי אותו בעיון אבל לפי התגובות אני כבר מתאר מה הולך שם , אז לא כלכך מעניין אותי להיכנס. דרך אגב פאוור-רול יש לך השכלה בתזונה? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ