![]() |
שאלה לכל הגברים פה
אתם אוהבים ביצ'יות..? B)
|
מדי פעם רוב הזמן לא.
|
Arg
|
תגדירי ביצט'יות .
|
אני כולי גיי רגיש, מה לעשות שיצאתי ככה.
אני פשוט לא יכול ולא רוצה ללכת ולהתחרמן עם מישהי שאני מכיר יומיים, לא שהיו יותר מידיי הזדמנויות, אבל יש לי חברה, וגם איתה אני מתכוון שזה יהיה באהבה, ולא זול ומסריח.בייחוד לפעם הראשונה. תשובה לעניין: אם יבוא יום ואני אהיה בקשר עם ביצ'ית זולה, זונה מסריחה, לא יהיה לי אכפת לעשות ולזרוק רק אם היא יודעת שזה סטוץ זמני ולא בונה על כך שיתפתח מזה קשר. מהצד- ממש כואב לי לראות ילדה יפה משתרלת\ ילדה מכוערת שנהיית "זונה" בשביל להתקבל לחברה. |
חח איתן אתה באמת רגיש :s
לא אוהב ביצ'יות... |
לא התכוונתי לביצ'ית שמזדיינת התכוונתי לביצ'ית רעה שלא נותנת לגברים להתקרב אליה בקלות ועושה להם תמוות העיקר שהיא לא תתאמץ והכל ילך לפי איך שהיא רוצה..
|
ציטוט:
אבל זה רק אני.. |
ממש לא גועל נפש יש לי אחת כזאת בכיתה מוות רצח
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שונא פמניסטיות.
את צריכה להבין שאת לא כמונו וטיפה יותר נחוטה והכל יהיה בסדר. |
בנות שאוהבות לעשות מהגבר "סמרטוט" שלהן, לא מגיע להן יחס כמה יפות שהן לא יהיו.
אפילו אם אני אמות לה על הצורה, אם היא תופסת פוזה שאני הכלבלב הקטן שלה ותנסה לסנג'ר\לתפוס תחת- מסחינתי היא יכולה לחפש מישהו אחר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
תביא סיבות טובות והגיוניות כדי שאני אבין את זה באמת |
קיצור את פותחת פה מזה פה לא טוב
זה פורום של גברים יוכלים אותך פה זה יגיע לפוסט עם 15 עמודים של מריבות וימחק לא חבל? |
ציטוט:
|
ציטוט:
נשים כאלה אין אצלי. זה כזה, היי? ביי. אלעק לפי איך שהיא רוצה. שתחפש מי ינענע אותה.:boxing: |
ציטוט:
ושוב אני אומר, אם היא כולה :):):):) שאני יודע והיא יודעת שזה רק לערב, אז למה לא. אבל אני לא אחזיק מישהי יותר משבוע אם אני לא יודע אפילו איך קוראים לה וכל מה שאנחנו עושים זה מין, אם זה קשר לטווח ארוך אני רוצה בן אדם לא בובת מין. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ