![]() |
דאדליפט שלי ...
היה לי משעמם אז צילמתי ...
http://www.youtube.com/watch?v=SNu5iaV0nfo אממ מי זה שבוע וחצי אני מתאמן אחרי הפסקה ארוכה מתי של שנה וחצי ,עקב הצבא,ירדתי איזה 10 ק"ג,אני מאמין שרובו הגדול זה שריר ,עוד דבר זה הסט החמישי שלי עם המשקל הזה (לא כולל חימום וסוף האימון) ככה שאני יודע שהביצוע רחוק ממושלם במיוחד הגב ..על תשימו לב לראש חח |
תאכלס דד-ליפט זה כשאחרי כול חזרה מניחים את המשקל על הרצפה וממצב מת מרימים,בגלל זה קוראים לו דד-ליפט !
וחלאס עם התרוצים,התכניקה שלי לא טובה כי ככה וככה בלה בלה בלה .. .. .... ... מה שאתה עושה אחי בלי לעליב,קוראים לזה "לענוס את הגב"http://www.israelbody.com/images/icons/icon12.gif |
Jחחחח איזה מצחיק אתה שאתה שר שאתה עושה את הדד ליפט חחח :laughing:
אני לא כל כך מבין בתרגיל הזה כל כך אבל טכניקה טובה אני חושב אבל זה נראה כאילו אתה מעמיס יותר מידי על הגב בזה שאתה עושה את זה מהר ככה.. אולי אני טועה , שוב אני לא מבין בתרגיל הזה כל כך הצחקת אותי עם השירים שלך :) בהצלחה בהמשך |
הוא באמת צודק....
ל"ענוס" אם אני לא טועה אתה מתכוון שהוא הורס תגב! |
בנאדם איזה טכניקה על הפנים :\
|
ציטוט:
|
חברה.. כותבים לאנוס עם א'.
|
וואיי איזה טכניקהה גרעה :/
חבל על הגב אחי. |
תירוצים ...אני מאמין שכל אחד אחרי שהוא סחוט מת,הגב גמור הטכניקה שלו תהרס,
ככה אני לא יכול להוריד עד הסוף מסיבה שזה עושה רעש בכל הבית ובמיוחד אצל השכנים. טוב אימון הבא נביא סרטון בתחילה של האימון על הדאדליפט ניראה אז מה תגידו עלייה... |
כן אבל אם כבר אין לך כח עדיף תוותר
הטכניקה פשוט חבל על הגב אין טעם |
אחי...עשית לי פריצת דיסק...s:
|
חח תאכלס כואב להסתכל על זה ...
|
כאב לי הגב מלראות את זה אחשלי באמת שחבל...
שפר טכניקה ומהר גבר ! |
למה אתה נישען אחורה בסוף :x
|
אווץ'
|
מה אתה חושב אתה רוני קולמן?
או יאא! יאא בייבי! |
פשוט הטכניקה הכי גרוע שראיתי בחיים שלי גם חבל מאוד על הגב וגם אתה שם עושה תנועות מהירות
|
באמא שלי אחרי סרטון כזה אני לא יכול להתאמן גב שבועיים
ומה הקטע של היאא בייבי וכל החרטא אתה עושה את זה תמיד או שזה רק לפוזה לסרטון כאילו אתה איזה רוני קולמן? |
באנה אחי נשבע לך קיבלתי כאב גב עכשיו מלראות את זה...
דבר ראשון דדליפט אמור לעבוד כמעט בעיקר על הרגליים ותחת תסתכל איזה שאתה עושה ותבין שרגליים לא עובדות בכלל, תרד למוט כמו שאתה עושה סקאוט אם אתה עושה.. ותנסה להרים תמשקל לא עם הגב והידיים אלא עם הרגליים... בהצלחה... |
אחי אני לא מבין מה אתה כל כך מתלהב... גם התכניקה גרוע וגם זה לא כל כך הרבה משקל אחי
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:24. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ