![]() |
תרגילי משקל גוף ל...אמות?
שלום,רציתי לדעת אם יש תרגילי משקל גוף לאמן את האמות, חשבתי על משהו כמו תנוחה של שכיבת שמיכה ולהרים ולהוריד עם פרק כף היד אבל זה לא נראה לי, יש משהו לאמות עם משקל גוף:o?
|
לא יודע לא נראה לי.
אבל למה אתה צריך ממשקל גוף זה לא יעזור לך נראה לי. יש מלא תרגילים לאמות עם משקולות אפילו תעשי עם 6 קילו או פחות. לי לדוגמא יש תדבר הזה שחכתי איך קוראים לו שחור כזה וברזל שאתה שם תיד שלך ולוחץ זה מחזק תאצבעות ואת האמות |
כל תרגילי הגב מתח, חתירה וכו' עובדים חזק מאוד על האמות אתה יכול גם במתח לעלות למעלה וכשהסנטר מעל למוט לא לרדת למטה אלא לזוז לצדדים..
|
למען האמת לעמוד על הידיים זה התרגיל הכי טוב לאמות במשקל גוף
כשעומדים על הידיים כדי להתייצב משתמשים באמות. |
ציטוט:
ובמיוחד עם W |
ציטוט:
|
סבבה תודה , אבל עם משקולות ומוטות אני כבר עובד על האמות דברתי בכללי על משקל גוף כי זה מעניין,נחכה לליאו נראה אם ישלו משו חח
|
ציטוט:
לשואל השאלה, אתה יכול להתלות על המתח כמה שתוכל, זה מחזק את האמות. אבל למה להתעסק בשטויות? קח דאמבל 16 קילו ותעשה כפיפות אמות (או במוט). |
ציטוט:
אבל באמת אפשר לעשות עם משקולות |
תעשה סטים עם משקולות ואחרי זה תתלה על המתח כמה שאתה יכול.
תרגיש את האמות כמו אבנים! |
מזה בדיוק אמות?
איפה זה נמצא בגוף? |
ציטוט:
http://www.exrx.net/Muscles/Brachioradialis.html |
ציטוט:
פטישים עובדים על זה גל מהאיסיקיו שלך?או מסנגר? |
אמרו לי גם שכיבות סמיכה על אצבעות עובד עליהם חזק
לא ישיר אבל בכל זאת.. |
תתלה מהמתח רק ביד אחת.
Towel Pullups http://www.ironmind.com/ironcms/expo...tremepage.html ותהנה מהקריאה. |
ציטוט:
|
הכי טוב זה כיסא :>
במיוחד הארוכים כי זה עובד מצויים על אמות בלי להרוס את פרק כף היד כמו דאמבלים (הרבה אניםש עובדים על אמות עם מוט W ופלטה בקצה שלו או דאמבל עם פלטות בקצה ומחזיקים צד אחד) אבל אם אתה מתעקש יש וריאציות שאתה תלוי או באמצע לחיצה וזה שם את האמות במקום עם התנגדות |
הברכיאליס בכלל לא נמצא באמה , הוא נמצא על ההומרוס [עצם הזרוע] , הInsertion שלו הוא באמה.
באמה יש המון שרירים , פלקסורים ואקסטנסורים של כף היד [ומעט כופפי מרפק] , בעקרון בכל פעם שאתה תופס דאמבל השרירים האלה עובדים אז בעיניי אין טעם בעבודה ישירה עליהם. |
בשביל מה אתה צריך לעשות אמות?? אתה לא בשלב של לחשוב על אימון אמות
|
ציטוט:
שתהיה גדול האצבעות שלך ירעדו זה סתם הורס את האצבעות |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ