![]() |
שורפי שומן
:character63: לאור המבצעים החדשים לחברי הפורום ברצוני להזמין שורף שומן ואולי לקבל איזה משו במתנה =]
איזה שורף שומן הכי יעיל? הכי מומלץ מישו יכול להראות שינויים שהתרחשו בעזרת שורף שומן זה? |
אין "שורף שומן" חוקי יעיל , הכל בולשיט ואתה משלם על השם ועל הפירסומות של אותה חברה , פרט לאנרגיה (שאת זה אפשר לקבל מקפיאין רגיל) , אין שם שום דבר , חבל על הכסף שלך.
|
ציטוט:
|
אם אתה רוצה לקנות ליפו 6 דבר איתי.
|
גם ליפו 6 גימיק אחד הגדולים בשוק , שד"א פוגע בזרע שלך :) (ראה מחקרים על Guggulsterones)
כל BB.COM [ הפורום ] הפסיקו לקנות את זה בגלל החרא הזה שהם מכניסים לשם |
ציטוט:
|
מחקר מצויין מעולה ומדוייק , תעשה חיפוש תראה יש אפילו יותר מאחד
ולאחרונה יש מחקרים שאומרים שזה פוגע בhdl בקיצור רק אפדרין או יהומבין ואם ממש בא לכם אבל לדעתי מיותר אז DNP |
ציטוט:
יש מספיק דברים שפויים , למה להשתמש בDNP ? אם אתה לא מתחרה,ועוד ברמה גבוהה,אני לא רואה טעם להסתכן כ"כ בכלל אסור לדבר על זה פה... E שליטה:boxing: |
only
the good staff |
אין בכלל דבר כזה שורף שומן. שומן שורפים עם אירובי ועם תפריט.
|
ציטוט:
יש דבר כזה מנייד שומן :) |
ציטוט:
מנייד שומן- יש לך קפאין... ויוהימבי |
ציטוט:
אתה הולך היום לפורום :8: ? |
ציטוט:
סדיר:bow: וכן , אני שם :) |
גם אני
|
ציטוט:
זה ממש מצחיק כשאני שומע את זה , בכל מקרה אין דבר כזה שורף שומן עצם ההגדרה של "שורף" , שומן לא נשרף , נפח מאגרי השומן קטן , זו ההגדרה הנכונה. סה"כ רובם פועלים על הוצאה קלורית גבוה יותר ואפקט טרגומני במשך היום , מה שמקנה לך גירעון קלורי גדול יותר מבלי בעצם לעשות כלום (סטייל הגדלה של BMR) , או בעצם לאכול קצת יותר אם לא מסתדרים. הדברים הפשוטים ביותר בכל מקרה זה יהומבין ואפדרין , עדיפות לאפדרין יותר קל להשיג גם יותר זול סה"כ אפשר גם לעשות שילובים כי שניהם פונים ומניידים מאגרים שונים (לא זוכר בדיוק מה למה) |
ציטוט:
ראיתם? עכשיו חזירים כשרים יעופו מעל הגיהנום הקפוא.... |
ציטוט:
ואתה אומר שDNP זה סתם? אתה ניסית? |
אפידרין .
|
ציטוט:
2. כפי שבולט ציין ובצדק, לא משלבים יוהמבין [אנטגוניסט לרצפטור אלפא אדרנרגי] עם אפדרין [אגוניסט (עקיף בעיקר) לאלפא+בטא אדרנרגי]. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ