![]() |
שאלה על סוכר ענבים
לני אימון אני שותה קפה בדרך כלל ואיזה פרי או משהו
עכשיו אפשר לעשים בקפה במקום סוכר רגיל סוכר ענבים ??? יענו עדיף סוכר ענבים? הסוכר ענבים היפעל יענו נכון כי רציך לפני אימוןן ועוד שאלה ששאלתי 3 פעמים ועוד לא קיבלתי תשובה יש לי לחם מלא של עינן עם אי שורף טתלחם או סם בטוסר זה בסדר? לא יורד הערכים ???? |
ציטוט:
אבל אני הייתי ממליץ לך על תפוח, פחמימה מהירה וטעימה, וככול שאני יודע מועודפת על סוכר ענבים לפני אימון. בקשר לקפה אתה יכול לקרוא פה אם אתה רוצה - http://www.israelbody.com/showthread.php?t=4813 גל.ט ו the kid כתבו שם כמה דברים מעניינים מאוד.... בהצלחה. |
פחמימה מהירה לפני אימון נחשבת כלא יעילה.
|
הא אז יענו סוכר ענבים לוקחים רק אחרי אימון ?
אז אני היקח לפני אימון תפוח + קפה זה סבבה? למה בננה נימאס לי אני לא מסוגל לאכוללל תודה:] |
ציטוט:
בזמן אימון יש דרישה ממאגר הגליקוגן שיש לך בגוף (סוכר שנמצא בכבד ובשרירים) וכמו שאמרתי, צריכה של פחמימה פשוטה כמו תפוח או אפילו סוכר ענבים מיד לפני אימון תגרום לגוף לנצל פחות ממאגר הגליקוגן. או שאתה מתכוון לארוחה של לפני האימון..? זה למה הדגשתי את: "מיד לפני האימון"! |
ציטוט:
אבל חשוב מאוד שתהייה לך ארוחה יותר מוצקת שעתיים או שלוש לפניי. |
אז קיצר סוכר ענבים אפשר לקחת לפני אימון או לא......?..
אני היקח גם תופח אני פשוט רוצה מרץ לאימון ומה האבדל בן תפוח לסוכר ענבים זה אותו דבר לא ? יש להם אותו תפקיד לפי אימון ואחרי או שלא אבנתי נכון |
ציטוט:
תפוח זה גם בסדר ואם אתה רוצה את דעתי האישית אני מעדיף תפוח. |
מיד לפני אימון זה גם טיפשי, פחמימה מהירה כגון סוכר ענבים או כל סוג של סוכר אחר, יכולה לגרום לנפילה ברמות הסוכר בזמן אימון, במקום זאת - שעה וחצי - שעתיים לפני אימון לאכול ארוחה מלאה בפחמ' מורכבות כביכול, תשפיע על מאגרי הגליקוגן.
|
אבנתי תודהה
יענו עדיף תפוח לפני אימון ואחרי אימון סוכר ענבים +תמרים שילוב יענו ............. איזה צבע צריך שיהיה התפוח אחייי??? צהוב ירוק אדום ???? למה אנ רוצה לקנות היום תפוחים לפני אימוןן תראו מה אני מתקוון לקחת לפני אימון עכשיו לפני אימון - חצי שעה לפני האימון קפה 10 דקות לפני האימון תפוח אחרי אימון - (בערך) 2 כפות סוכר ענבם ו2 תמרים תענו לי רק על התפוח איזה צבע צריך או שזה לא משנה כולם אותו דבר?? |
ציטוט:
אינדקס גליקימי גבוהה כארוחה לפני האימון, תגרום לנפילות סוכר תחושת עייפות ואיבוד אנרגיה. אינדקס גליקימי מיד לפני אימון או בזמן אימון, לא תזיק ואף תשפר את הביצועים. |
סיקס פאק אתה טועה. צריכת פחמימה מהירה מיד לפני אימון לא תועיל אלא להיפך תזיק.
erezg אם אני לא טועה פירסם פעם מחקר עם סקלות וגרפים שמוכיחים את זה. |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
פחמימה מהירה לפני אימון זה אימון שנועד לכישלון,אתה תתחיל אותו במרץ ואחרי 20 דקות גג תבוא לך נפילה.
|
אז מה לוקחים לפני אימוןןןןןןןן?<
תפוח זה בסדר או לא |
ציטוט:
ואם לא יצא לך לאכול, ואתה בא על בטן ריקה, תאכל תפוח מיד לפני האימון. |
אם צורכים את הפחמימות בעלות הא"ג גבוה כמו שגל אמר, לפני האימון ובמהלכו זה באמת יכול להועיל. אם צורכים אותן רק לפני האימון, זה עלול להזיק. לצערי, אין מחקרים שבדקו את זה עבור אימון אנאירוביים [אם מישהו מוכר הוא מוזמן להביא אותם], אבל מחקרים שנערכו על ספורטאי סבולת מראים שארוחה בעלת Gi גבוה לפני האימון או שלא הועילה או שפגעה בבצועים יחסית לארוחה בעלת Gi בינוני-נמוך.
|
המממ קודם כל זה תלוי בכמות הפחממות שצורכים. כמות קטנה של פחממות תהיה בסדר ויכולה אף להועיל אם לא אכלת כמעט פחממות באותו יום אך כמות גדולה עלולה לגרום לירידה בריכוז
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ