![]() |
בקרוב כרטיס ביקור חדש עומר לנדאו .
שלום לכולם ,
ממש ברגעים אלו סיימתי לראיין את עומר לנדאו . הייתה לנו ממש שיחה יפה , קולחת וזורמת . ממש הופתעתי מהתשובות שלו והפתיחות שהוא הפגין . עומר בחור נבון ומצחיק שנעים מאוד לשוחח עימו . בימים הקרובים הכתבה תעלה , להזכירכם במתכונת החדשה של המדור הכתבה חולקה לשלושה חלקים . חלק - א" פרופיל אישי . חלק - ב" התזונה והדייאטה . חלק - ג" אימונים . הולך להיות מעניין ומפתיע יש למה לצפות .:sbb4: |
בתור מעריץ מספר 2 שלו(אחרי גלעד) אני מצפה לראות את זה כל כך...
בן אדם מעניין מאוד. יואב טל לתשומת ליבך, אי אפשר להגיד "הכתב השרירים" אלא "כתב השרירים" |
*גלעד שומע מחרוזת מזרחית של יובל פרי בערבית*
ואומר כל הכבוד ליואב טל על ההשקעה והיוזמה! וכמובן מברך את אחיו שותפו לברזל וכמובן אבא של הפיתוח גוף שלו!!! הלא הוא עומר לנדאו תותח מספר אחת!!! מחר חזה יד קדמית אחי משקלים של חיות אם לא לא קוראים לנו צוות רעל :sbb4: מצפה בקוצר רוח!!!! |
וואלה יפה אחי ! מצפה בקוצר רוח, כל הכבוד טל יואב שאתה משקיע ככה במאמרים , מחכה בקוצר רוח +1 =]
|
וואלה תודה יואב
זה צריך להיות מעניין עומר בחור זהב ומפתח גוף תותח:boxing: |
אור יחנטריש דבר איתי דחוף מה אמרת לגיל שדיברת איתי לא דיברת איתי בכלללל
דרך אגב היה ראיון מאוד מוצלח וקולח וכל הכבוד ליואב על הזמן הסבלנות וההשקעה, המשך כך! |
מצפה בקוצר רוח!!
|
*מתחיל מוזיקה של חאפלה *
יאללה כפיים בלאגן ! עומר לנאדו שלנו בראיון חושפני ....השאלה היא עד כמה ? *ארבל תוהה אם היה מעורב פה מין אוראלי * |
ציטוט:
3 גרם טסט לשבוע עשה אותך חרמן בצורא מטורפת:unsure: כל מילה שניה שלך פה אחי זה מין!:laughing: |
ציטוט:
הברנש השנון וחד הלשון המתקרא ארבל הוא דווקא טבעי כעת כמו פריגת ענבים, למרות שקשה להאמין ולמרות שמדובר בהחלט במצב זמני...:jockey: |
שמעתי שמעות רבות על עומר חחח רק דברים טובים מקווה בקוצר רוח לכרטיס היה מעניןי לקרוא:jockey:
|
עומר תותח
וגלעד לא פחות!!! |
ברור שיהיה מעניין !!
עומר אחד התותחים שיש לנו |
הלו!!!!
מתי הכרטיס של אחי עולה מזה זה?!?!? :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: |
חחח גלעד אני רוצה לראות מכות
|
יאללה בלאגן !
|
אהה ארבל גם אתה נכנסת לעסק..
|
חחחחחחחחחחחחחחח אני אשתמש בשיטה של ארבל
*גלעד מוציא את החרב ואת הגרזן שיש לו בחדר למקרה שלא יזיזו תעניינים אם הכרטיס ביקור של עומר* וכן יש לי גרזן וחרב הרבה ראו:sbb4: |
מחכה בקוצר רוח..
|
יהיה מעניין בוודאי לקרוא על עומר
מתחרה צעיר עם עתיד גדול, כך אני חושב יאללה, יואב, תעלה! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ