![]() |
מה הכי מבעס אותכם וגורם לכם יסורי מצפון..?
- צ'ית
- זייון - אוננות - הפסדת אימון - חוסר שינה אותי הכי מעצבן זה כשאני דופק צ'יט, מה שכורה יחסית הרבה בזמן האחרון קצת יותר מדי וזה כבר מעצבן אותי שאני חושב על זה. זייון לא מדאיג אותי ביכלל כל עוד הוא לא לפני האימון. אוננות ממש לא משנה לי כי גם ככה אני לא עושה ביד הפסדת אימון זה מבעס אבל זה לא קורה לי אלא אם כן אני חולה. חוסר שינה לא ממש עושה לי יסורי מצפון אבל אני גם ככה חייב לשון מעל ל- 7 שעות בלילה אחרת אני לא מתפקד אז זה מה שאני עושה. מה איתכם מה הכי מתריד אותכם..? אה ועוד דבר, אחד הדברים הכי מעצבנים זה אימון חרא.. -_- מה אתם חושבים..? יאללה דיון.. |
יש לי קצת יסורי מצפון אם אני מפספס אימון
אבל זה תלוי במצב . |
חוסר שינה
להפסיד אימון צי'ט תלוי אבל איזה "צ'ט" |
צ'יט בחיטוב מביא אותי להתרוממות רוח במהלך ואז דיכאון לאחר מכן,ואם לא ישנתי 6 שעות ומעלה אני מתבאס גם כן.
|
כשכולך באטרף עצבים מסריח כזה ומישהו מנסה לדבר איתך...לא חופר ולא כלום, מדבר סבבה וחוטף ממך מנה =\
|
שיש ימים שאני בקושי אוכל
ושאני מפסיד אימון זה הכי מבאס! |
הדבר שהכי מבאס אותי הוא להפצע בכתף, ואז חודש וחצי לא לשמור על תזונה בכלל, לאכול רק שטויות (המון, והדגש על המון המבורגרים) ובקושי להתאמן. נקווה שמתישהו בחצי השנה הקרובה נחזור לעצמי.
:cry: |
ציטוט:
נסתי לעשות אימון חזה,הרגשתי שמוצאים לי את הכתף מהמקום :mellow: |
ציטוט:
|
לא הבנתי למה זיון\אוננות אמורים לבאס אותי ולגרום לי יסורי מצפון
מה הקשר? |
להעליב..לפגוע במישהו...
|
להפסיד אימון אחד הדברים המבאסים שיש...
במיוחד אם יש לך אייזה וירוס כמו שהיה לי לפני שנה שאתה מקיא כל הזמן לא יכול לאכול ולא נדבר על להתאמן וכל הזמן רץ לך בראש על המשקל שאתה יורד.. |
שאני מפספס אימון יש לי נקיפות מצפוןכאלה
אבל בתאכלס יש לי כל כך הרבה דברים שמדאגים אותי עכשיו שכל זה שולי כרגע כמו טסט לאוטו ביטוח צעיר אוטו טיפול לשלם חשמל ומים ושלם טלפון וואלה אני בקושי נושם לא נורא יום יבוא ואני לא ידאג לכלום :) |
כשאני מעליב מישהו בלי לחשוב
כשאני מפסיד אימון |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה לא יודע כמה זה קשה וכמה זה מתסכל שתתחיל לשלם את הדברים האלה ותבין שאין לך כסף לדברים שאתה רוצה או שאתה חייב למישהו כסף ואתה לא מרגיש נעים אז אתה תרגיש מזה כסף לא עושה לי את זה הקטע הוא שכסף זה אמצעי מאוד חשוב שיכול ליפתוח לי דלתות למקומות שאני כן רוצה וכן עושים לי את זה אז היום אני עובד מאוד קשה אני לומד במקביל את העסק ומה הולך ויום אחד יהיה לי משהו משלי לא קניתי נעליים שנתיים אבל בקטנה כי יום יבוא ויהיה לי ואני ינוח על מיזרן עמינח אם כוסית ... אבל בינתיים עובדים קשה |
שמע לא ירדתי עליך, ולא היו לי כוונות לזה אם פגעתי בך אז אני מצטער.
|
אני מבואס כרגע כי הגזמתי עם אימון כתפיים ועכשיו יש לי דלקת שמשביתה אותי לגמרי =/
|
פעם, כשהייתי מפספס אימון, כשאימון היה הולך רע, כשהייתי נפצע או כשהייתי מפספס ארוחה, הייתי מרגיש ממש מבואס...
|
ציטוט:
שטויות יום טוב |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ