![]() |
טוב עברתי לגו אקטיב החדש בראשון לציון ופשוט אין לי מילים
פשוט גן עדן תסדרו לי מטבח ומיטה ואני עובר לגור שם
אי אפשר לתאר מה הולך שם כאילו פאקין מייבש כביסה לבגדים יש שם בריכה אולימפיט סאונות גקוזי שייק בר חנות לבגדי ספורט הכול הכול רק תגידו יש מתקן מיוחד כמו של הסבונים רק של ג'ל כאילו חחח אין מילים פשוט 8 מדריכים במשמרת צריך לראות פשוט יש לי שאלה עשיתי היום אימון רגליים ופעם ראשונה בחיים שלי עשיתי לג פרס (במכון הקודם לא היה) אחרי שעשיתי 5 סטים של סקוואטים שהגעתי ל120 קילו בסקוואט בלג פרס עשיתי 140 קילו סט אחרון של 8-10 חזרות נראה לי זה נחשב טוב? יענו אימון ראשון במקום ואני עדיין לא רגיל לכלום וזה אימון אילתורי כזה זה נחשב לסבבה? כי אני רוצה לקבל פורפורציות לגבי משקלים בלג פרס נ.ב תרגיל רצחני :sbb4: |
אם אתה עושה 120 בסקווט אתה צריך לעשות יותר בלג פרס
תלוי בזווית של המכשיר כמובן כמה שיותר גבוהה מהרצפה יותר קשה |
אם ככה היה בגו אקטיב אשדוד לא הייתי צריך לבנות מכון כושר ביתי :dry:
|
ציטוט:
|
תעלה תמונות של המקום לא שמעתי עליו..
וכמה זה עולה? שמעתי בתל אביב יש איזה חדר כושר באמצע החדר כושר בין כל המתקנים יש בר, מכיר? |
גררררררררררררררררררר חרא זה מה שאתה
אם לא הייתי גר שעה הליכה משם הייתי הולך :| |
כמה עלה לך
ואלה שבוע שעבר עבר שם אם ידידה בערב ראיתי ניגנבתי וראיתי את זה מבחוץ שתבינו |
ציטוט:
פושט זה פעם ראושנה והסתבכתי קצת עם הידית בצד שאתה משחחרר את זה ואז מחזיר קיצר נראה אימון הבא כבר שאני לא יהיה תייר שם חח |
ציטוט:
ואין לי תמונות כנס לאתר שלהם אולי יש תמונוות |
ציטוט:
עכשיו זה בסביביות ה350 לחודש עם לא יותר |
ציטוט:
אתה תכנס לשם אתה תיגנב אחי המלתחות והשרותים אתה יכול לאכול מהרצפה שם חח כול אחד יוצא מהסאונה או מהמקלחת עם הבולבול בחוץ כולם שם אחי על הזין שלהם חחחחחח ויש ים סוסיםםםםםםם יםם |
הנה תמונות
http://www.go-active.co.il/PhotoAlbu...ון אלכס נראה לי החדר כושר שלהם לא רואה את גו אקטיב באשדוד חחח |
נראה לי טיפה פלצני, ובטח חצי ראשון ילכו לשם עכשיו אז יהיה צפוף בטירוף
|
ציטוט:
עשיתי יאמון כמו מלך |
גם אני שם
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מאיפה אתה מגניזיום...אני רוצה לעבור לשמה זה איזה 10 דקות על האופניים לשמה..אבל יקר מאוד
לי עולה 145 לחודש...עברתי שמה כמה פעמים ראיתי מבחוץ..יואוו זה מטורף חדר כושר ענק יש שמה כל מכשיר איזה 4 פעמים אולי עוד איזה שנה אם ירד המחיר לאיזה 200 אני ירשם... |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואיפה אתה מתאמן עכשיו? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ