ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   לא כדאי לעשות תרגילים מורכבים? (https://israelbody.com/showthread.php?t=19942)

assito 25-09-07 15:37

לא כדאי לעשות תרגילים מורכבים?

האם הטענה ש:
"לא כדאי לעשות תרגילים מורכבים למתחילים (הכוונה היא עד לפחות שנתיים אימונים), מכיוון שאח"כ הגוף מתרגל אליהם וקשה מאוד לעלות במסה אח"כ" היא נכונה?

תודה רבה.

eminemfan 25-09-07 15:41

ראיתי בתוכנית שעשו על אולימפיה,שהיום בודיבילדרים פרו ואמצ'ר משלבים מכונות+חופשי ואפילו יש נטייה למכונות כי בחופשי אתה צריך לייצב ויש סכנה יותר לפציעות והכיוון בתחום הוא יותר אימונים עם מכונות אז בטח מתחילים.

P-a-n-1-c 25-09-07 15:48

חשוב לשלב תרגילים מורכבים אך בד בבד גם תרגילים במכונות ועם כבלים.

Danzig 25-09-07 15:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי assito
האם הטענה ש:
"לא כדאי לעשות תרגילים מורכבים למתחילים (הכוונה היא עד לפחות שנתיים אימונים), מכיוון שאח"כ הגוף מתרגל אליהם וקשה מאוד לעלות במסה אח"כ" היא נכונה?

תודה רבה.

איזה פאקינג שטויות
בכל מקום ממליצים למתחילים לעשות FBW עם כל התרגילים המורכבים כי זה נותן עליה בהתחלה, אני אישית גם הייתי משלב תרגילים מבודדים ומכונות.

ThaiB0X 25-09-07 16:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
חשוב לשלב תרגילים מורכבים אך בד בבד גם תרגילים במכונות ועם כבלים.

מה כל כך חשוב במכונות וכבלים

tomerA 25-09-07 16:28

מכונות וכבלים מדמים תנועה חופשית (בד"כ) כי זה יותר נמוף למתאמן המתחיל מבחינת טכניקה.

trhetrhe 25-09-07 16:32

מה זאת אומרת תרגילים מורכבים? מישהו יכול לתת הסבר לזה? תודה....

tomerA 25-09-07 16:34

תרגילים שיש בהם תנועה ב2 מפרקים.
למשל חתירה זה מורכב.
כפיפות מרפקים זה לא מורכב.

ThaiB0X 25-09-07 16:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tomerA
מכונות וכבלים מדמים תנועה חופשית (בד"כ) כי זה יותר נמוף למתאמן המתחיל מבחינת טכניקה.

אהה ? :unsure:

מכונות וכבלים לא נחוצים.

zrizi 25-09-07 16:43

דווקא בשבילי יותר נוח תרגילים חופשיים ומאשר כבלים ומכונות
למשל לחיצת כתפיים במכונה סקוואט בסמית אני לא יכול לעשות מרגיש כאב בכתף ובברך

Danzig 25-09-07 16:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ThaiB0X
אהה ? :unsure:

מכונות וכבלים לא נחוצים.

מכונות רק פולדאון ופשיטות ברכיים, קאבלים לקרוס ולחתירה בפולין תחתון חובה. :wiggle:

ThaiB0X 25-09-07 16:47

מכונות מקבעות מגבילות את התנועה, לא מאפשרות לגוף לנוע בדרך שהוא, אינדיבידואלית, אמור לנוע.

"...barbell is your best friend..."

Danzig 25-09-07 16:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ThaiB0X
מכונות מקבעות מגבילות את התנועה, לא מאפשרות לגוף לנוע בדרך שהוא, אינדיבידואלית, אמור לנוע.

"...barbell is your best friend..."

יאפ IT IS, בקרוס אין לך שום הגבלת טווח תנועה תאמת, גם לא בחתירה בפולי תחתון, בלי קשר אני לא יכול לתאר אימון חזה בלי קרוס, וגב בלי פולי עליון. :wiggle:

Sugarzaza 25-09-07 17:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danzig
יאפ IT IS, בקרוס אין לך שום הגבלת טווח תנועה תאמת, גם לא בחתירה בפולי תחתון, בלי קשר אני לא יכול לתאר אימון חזה בלי קרוס, וגב בלי פולי עליון. :wiggle:

לחיצת חזה במוט / דאמבלים + שיפועים, פלייס בדאמבלים + שיפועים, מקבילים עמוק.

מסור, מתח, בנט אובר, דדליפט... חסר?

ran_z 25-09-07 17:11

פותח הפוסט - מה שאמרת היא שטות גמורה.

Danzig 25-09-07 17:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Sugarzaza
לחיצת חזה במוט / דאמבלים + שיפועים, פלייס בדאמבלים + שיפועים, מקבילים עמוק.

מסור, מתח, בנט אובר, דדליפט... חסר?

מה חסר? לא אמרתי שחסר משהו, הדבר היחיד שחסר הוא גיוון שלדעתי מילת מפתח בכלל בכל הקטע של האימונים, אני מעדיף קרוס מאשר פלייס בדאמבלס.

Sugarzaza 25-09-07 17:25

ציטוט:

מה חסר? לא אמרתי שחסר משהו, הדבר היחיד שחסר הוא גיוון שלדעתי מילת מפתח בכלל בכל הקטע של האימונים, אני מעדיף קרוס מאשר פלייס בדאמבלס.

קודם כל, פלייס חופשי מן הסתם הרבה יותר טוב. מעבר לזה אם המטרה שלך היא גיוון אתה לא אמור להעדיף תרגיל כלשהו על אחר.

Danzig 25-09-07 17:29

אין דבר כזה "אתה לא אמור" יש דבר כזה אני יותר אוהב, ואין מה לעשות שיש מצב שצריך לגוון אז מחליפים תרגיל

Sugarzaza 25-09-07 17:33

ציטוט:

אין דבר כזה "אתה לא אמור" יש דבר כזה אני יותר אוהב, ואין מה לעשות שיש מצב שצריך לגוון אז מחליפים תרגיל

חשבתי שהתכוונת שאתה מעדיף בגלל שזה תרגיל יותר טוב. אם אתה אוהב את זה זה משהו אחר

assito 25-09-07 18:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
פותח הפוסט - מה שאמרת היא שטות גמורה.

תודה רבה. זה לא אני חשבתי ככה, פשוט ככה אמרו לי. הגוף לא יתרגל לתרגילים מורכבים?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:35.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ