![]() |
פאק איט ! מה לא בסדר עם הבחור !?!?
זה רק אני או שיש משו' דפוק בבנאדם הזה ??
http://www.youtube.com/watch?v=bULXjfhgd-k |
ממש תולעת משי :mellow:
|
מה לא בסדר פה ??
רואים שהוא פאורליפטיר טוב הרי ההקשתה שהוא עושה עם הגב זאת אחת השיטות בתחום הזה ..הוא מקצר את הטווח תנועה שלו באופן משמעותי .... גם בתחרויות שלי אני עשיתי את זה רק טיפה פחות ממנו |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה מותר וחוקי ..ויש עוד מלא שיטות שאני מעדיף לשמור לעצמי שאני לא יפסיד אחרי שאני יחזור לתחום הזה חח הרי החוקים מובנים : ואסור להרים את התחת ואסור לנתק את הרגליים מהרצפה וגם אסור להזיז אותה *יש עוד חוקים אבל אני מאמין שהשתיים יתנו דוגמא אז לא אמרו כלום בקשר לחלק של הגב תחתון :flowers: |
אין שום בעיה איתו אחי..בן אדם דוחק חזה אם משקל כבד שכזה זה נורמלי שהגב שלו יהיה ככה..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל אם אתה פאוורליפטר ואתה מגיע לתחרות אתה צריך להרים כמה שיותר, והשיטה הזאת עוזרת בזה. בודיבילדר לא עושה את זה כי הוא לא מתחרה בהרמת משקולות(מה שפאוורליפטרים עושים..) אני אישית לא תומך בו אבל אני רק הולך לפי ההסבר של סוליקו. |
אוקיי הבנתי..
אבל זה לא מסוכן לגב ? יעני אתם אומרים לא להתחיל להרים ככה במכון בשביל לסחוב עוד משקל.. ? |
מסוכן ועוד איך מסוכן..
קרא שוב את ההודעה של סוליקו, זה מועיל להרים יותר משקל, זה לא אומר שזה יותר בטוח ויותר יעיל להיפרטרופיה, זה פשוט מקצר את טווח התנועה. במכון תעבוד נקי, כמו בן אדם. |
Sir Yes Sir :boxing:
:sbb4: :sbb4: :flowers: |
ציטוט:
|
ציטוט:
לגב ?? לא נראה לי ..הרי לזה יש גם חגורה וזה גם לא אמור להכאיב לגב יכול להיות גם באיזור הכתפיים ..אבל גם בשביל זה יש חולצת חלץ אבל בכל זאת הרבה אנשים מתאמנים בלי חולצה ..לדעתי גם זה ס"כ יחזק את הבן אדם הסכנה היחידה זה החלקה של המוט או טעות אחרת שהמוט יפול עליך ..זה לדעתי |
ציטוט:
כמובן שפה בישראל גם ללכת ברחוב זאת סכנה רצינית, אבל.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
איזה גשר הרביץ שם כמו רקדנית מנוסה
|
חחח איזה מצחיק זה נראה
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ