![]() |
מדריכי כושר? לא נראה לי
לא יודע מה קורה בחדר כושר
אולי המאמנים נחמדים וסבבה והכל אבל בכל הנוגע לחדר כושר סף הידע שלהם קרוב לקרקע אני לא אומר שאני יודע טוב כי אני לא אבל עדיין הידע המועט שלי יותר גדול משל המאמנים אצלנו הקיץ זה התקופה שמגיעים הרבה מתאמנים חדשים ובמקום לעזור להם ולפתח אותם הם תמיד מחליטים ללכת לבחורות הסתכלתי עליו מראה לבחורה תרגיל על הפולי עליון רחב גבי עכשיו אני רואה אותה עושה ואומר לעצמי למה היא עושה ככה,היא עשתה את התרגיל כלפי החזה אך הגוף שלה נשאר בתנוחת ישיבה ולא נשען אחורה היא הייתה קרובה בערך סנטימט מהמוט שישבור לך ת'אף כל פעם שהיא הורידה היא עלתה למעלה ומה המאמן אומר לך בכל הזמן שהיא עושה? יפה מאוד עוד 4,3,2 וכו' כאן נדהמתי תסביר לה איך עושים תרגיל לא משהו מסובך כל מה שהמדריך עושה זה להיות עם הבחורות או להתאמן בעצמו וטוב שככה לפחות הוא לא הסביר לי איך לעשות את התרגילים ושאני אדפוק את הגוף שלי מזה.. יש מאמן אחד שמבין בחדר כושר הזה..כל השאר ברמה אפסית במכון יש גם מסאג'ים אז אחד המסג'יסטים עושה לו תגידו למה נועדת חגורת גב והם לא ידעו! מכאן מתחיל הרמה שלנו.. לעומת זאת יש שמה כמה מתאמנים מפותחים שהם באמת אחלה אם הם רואים אותך עושה תרגיל לא טוב הם באים ויסבירו לך איך לעשות מה לתקן ויתנו לך אפילו טכניקות.. אם רמת המדריכים בארץ תעלה ככה התחום יעלה.. לא יודע לאן זה מתאים האשכול אם זה מתאים למקום אחר אשמח אם תעבירו את האשכול |
כשאני אהיה מאמן אני אהיה מהאלה שמעירים ואני אדאג לעזור לאנשים כמה שיותר:]
תוכניות,תפריטים, אמליץ להם על אתרים וכו' |
אני מתערב איתך שהמדריכים אצלי הרבה יותר גרועים משלך...
|
ציטוט:
|
חחחח זה אצל כולם ככה..הם יותר מבינים בלתקן תמסך בהליכון מאדשר להסביר על תרגילים וכאלה...אבל תמיד יש אחד שהוא נחמד ובאמת חשוב לו והוא מסביר מדיי פעם ומי נחמד אליו גם הוא מסתכל הרבה אם אתה עושה נכון וכל זה...אבל אצל אפחד הידע לא משו...
הם נותנים בתוכנית Ab איזה 12 סטים לשריר קטן חחחח |
בסדר 12 סטים לשריר קטן זה אומר משהו? מה יש חוקים? |
ציטוט:
|
אני לא המדריך בחדר כושר אבל לפעמים אנשים באים לשאול אותי מה לעשות , מה עכשיו , איך עושים את התרגיל הזה , וכל מיני שטויות .
: 70% מהמדריכם לא מבינים כלום :wiggle: |
עצוב שהמאמן היחידי הרציני אצלנו גם הוא חרטטן..
ביקשתי ממנו תוכנית דגשידיים נתן לי איזה 200 סופר סטים. חבר שלי ביקש תוכנית טובה אז הוא אמר לו "זו תוכנית שרוני קולמן היה עושה". סתם תוכנית מפוצצת סטים שתביא את הבן אדם לאימון יתר:s |
אני לא סתם אומר
הרמה של האנשים מגיעה מהמדריכים אם המדריכים יסבירו הרמה של כולם תעלה זה שרשרת כזו.. אלי לא באים אבל לפעמים שאני עושה סט סט עם בנאדם אני מסביר לו כי הם עושה מלא טעויות ואני בכלל לא מבין ברמה הגבוהה ביותר אבל את התרגילים שאני עושה אני מבין ויודע איך לעשות אותם.. |
דווקא אצלי במכון האמנים די סבבה יש איזה 2 לא משו אבל הם גם מבינים
נגיד אתמול ראיתי מדריך מלמד מישהו לעשות סקוואט או שמדריך אחר אמר למישהו לגוון באימונים ואחד אחר ראיתי אותו מדבר עם מישהו על מספ הסטים שהוא עושה ושהוא עושה יותר מידי |
ציטוט:
אצלי לדוגמה המדריך מבין מצויין וגם עוזר אבל בכל זאת מידי פעם שואלים אותי (כנראה מתביישים מהמדריך או משהו) |
ציטוט:
|
ציטוט:
"בוא תגיד לי אם אני עושה נכון" "תגיד התרגיל הזה בכלל טוב?" "עכשיו אני חוזר הבייתה, מה כדי לאכול?" וכו'... (+אני בונה תוכניות אימונים לכל החברים שלי :|) |
ציטוט:
ובעיקר אנשים מסתבכים עם המכשיר על הפשיטת ברכיים והכפיפות ברכיים כי אצלנו זה מכשיר אחד שפשוט משנים את המצב שלו אז הרבה אנשים לא יודעים לעשות את זה |
זה לא שמדריכי הכושר מטומטמים, תבינו, ההדרכה והכשרה שניתנת להם היא לא תמיד נכונה. מלבד זאת, לזכור כל דבר במהלך ההכשרה (הקורס) ולהביא את הידע הזה החוצה, זה קשה. לא לשכוח שכדי לקבל תעודה, מוינגייט למשל, צריך רק לעבור את המבחנים בציון של 55. אז מה יש? מדריך חדר כושר למד בוינגייט ועבר בציון המינימום את כל המבחנים, גם העיונים וגם המעשים. שלא נדבר שאם הוא לא ממשיך להתעניין וללמוד 0בצורה פרטית, למשל), הידע לא נשאר תמיד. מה שקורה זה שקיבלנו מדריך שיודע פחות ממה שצריך, וזה מה שקורה לרוב.
|
ציטוט:
ואז אולי ישנו את זה אחרי שיראו את זה בטלוויזיה |
אני סיימתי ממש עכשיו קורס מדריכי כושר (בהצטיינות) וממש הזדעזעתי לראות איזה אנשים סיימו איתי את הקורס וכבר עפים לשטח לשמש כמדריכים.
בחורות שלא היו מימיהן בחדר כושר, חרשו את החומר ועברו את המבחנים. אז במבחן המעשי חלקן התקשו, עשו מועד ב, ומועד ג ומועד ד. בסוף הן עברו, והן מדריכות אינעל רעבאק. בחורות שלא יודעות להבדיל בין שומן לשריר ושחושבות ש"לאנצ'ים" זה שם של דג. |
אצלנו כל המדריכים תותחים! (hell)
|
ציטוט:
לך תבין איך עכשיו הבחורה הזאת שאין לה מושג מזה קוואדס ומזה טרפז מחזיקה עכשיו בתעודת מדריך חדר כושר מוסמך. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ