![]() |
אירובי בשאנטי
תגידו רק אני עושה אירובי בשאנטי על מהירות 7.5? וואלה לאדע גיל אמר לי שעדיף את זה כי זה יוצר פחות עומס על הגוף וכו' וכו'. תכלאס אין לי בעיה, אני יורד טוב אבל זה נשמע לי שאנטי רצח.
|
אתה בחיטוב?
וד"א אם אתה עושה על מהירות 7.5 כמה אירובי יש לך בשבוע? |
נראה לי ממש איטי אתה הולך או רץ?
|
אני לא ממש בטוח בקשר להשפעות של זה אבל אני לא מרגיש טוב עם עצמי אם אני לא מתאמץ באימון ולכן גם באירובי אני נותן את המקסימום.
|
מהירות 7.5 זה הליכה מהירה בקושי אני מרוב שהייתי בכושר טוב בשביל להגיע לדופק מטרה שלי הייתי חייב לרוץ על מהירות 14 כמו איזה קנייתי מניאק
|
כן אני עושה טיפה חיטוב :)
יש לי 4x35 [שיוצא לי בערך 3x35 לפעמים 4]. גיל אמר לי 7.5 זה הליכה מהירה וזה מה שאני עושה, אבל זה משעמם אז לפעמים אני רץ. פשוט פעם הייתי עושה ריצות והוא אמר לי שהוא מעדיף הליכה כי זה פחות עומס על הגוף.. |
מה זה בשאנטי?
|
ציטוט:
|
אני אשאל מחר בחדר כושר שלי אם כדאי לי גם לעבוד עליו נשמע סבבה לגיוון
:) |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח
מה אתה לא יודע מה זה שאנטי? |
עזוב אותך אירובי אחי, מיותר.
|
ציטוט:
נו קרוס טריינר/סקי תקרא לזה איך שתרצה אני גם הייתי עושה אירובי על זה |
תגידו מה אתם גנובים אה??
זה לא מכשיר, סתם צחקתי כי הוא שאל מה זה :):):):) אתם לא יודעים מה זה שאנטי?? אלוהים ישמור! |
חחחחחחחחחחחחח איזה מפגרים הוא התכוון שאנטי יאני סטלה כזה לעשות את האירובי שהוא לא מרגיש אותו לא שיש מכשיר כזה ואתם "אני ישאל מחר במכון איך עושים תרגיל שאנטי"
|
ציטוט:
|
חחח יצאתי אהבל אחושרמוטה
|
ציטוט:
חחחחחחחחח דווקא אצלנו בהליכונים 7.5-8 זה מהירות של ריצה קלה, אז זה לא כזה שאנטי |
ציטוט:
|
חחחחח איזה לא מעודכנים חחחחח
עלק שאנטי זה מכשיר חחחחחחחחח |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח הרגו אותי .. ועוד עשה את עצמו יודע מה זה Xd
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ