![]() |
קצת ת'ראש מטאל ישן להתחיל את השבוע... (רק לאוהבי הז'אנר)
---
נערך, די נמאס כבר... |
אחי מה לעזאזל המוסיקה הזאת אחי..רק רעש הם עושים ...אבל אם אתה אוהב את זה ..סלאמתאק..
|
נו, ידעתי שזה לא יעבוד. אנשים בכל זאת ייכנסו וידברו שטויות בכוונה. סתם כדי לפגוע.
|
מרוב שהם עושים רעש קשה להבין מה הם שרים וחבל כל היופי בשירים זה המילים וגם הם ניראים רע:XDemoticon: :XDemoticon:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אף אחד לא רוצה לפגוע בך! |
אני יכול להשתגע כשאנשים שומעים שתי שניות מהפתיחה של שיר מטאל וישר אומרים שזה רעש... כיף לכם לפגוע, הא? כיף להרוס אשכולות.
|
גלעד אין כמו מזרחית אחויה..חחחחחח זרוק איזה שיר חם..
|
ציטוט:
|
מה נסגר אתכם אנשים!
עשו טובה אנטון לא נכנס לכל הטופיקים של המוזיקה המזרחית וזורק לכם קטעים כמו כמה הזמרים האלה בכיינים, נכון ? אז עזבו לו את הת'רדים בשקט, רבאק... ואנטון, איפה מטאליקה ומגהדת' ? (: |
ציטוט:
14 ביצים מלפפונים חזה הודו חחחחחחחחחח למעשה כבר השתגעתי לולולולולולולולו:boxing: :unsure: :wiggle: |
ציטוט:
WORLD OF WARCRAFT אל תהיה NOOB:) |
ציטוט:
|
אחי תביא דת' מטאל סימפוני סטייל קריידל אוף פילת' :sbb4:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
השבוע אני אפתח את אשכול קליפי המטאל האחרון פה - של הבי, לא ת'ראש. ומאז יהיו רק דיונים.
|
ציטוט:
|
אנטון אתה לוקח את זה יותר מידיי קשה, זאת תגובה אופיינית לאנשים ששומעים מזרחית... עוד מעט היו מגיעים כמה שכן אוהבים את הסגנון הזה והיו מגיבים כמו שצריך..
|
ציטוט:
אנשים רעבים למוזיקה קלה קליטה, רגילה, לא מיוחדת, לא מקורית. זוהי תרבות הפלסטיק שלנו. פשוט מגעיל אותי לראות ילדים (במיוחד הצפונבונים שבהם) בגיל בית ספר יסודי מתמכרים לכל החרא שמראים ב - MTV. ביונסה, בלאק איד פיז, קולדפליי, מדונה - כל הזבל המסחרי הזה. אין טכניקה, אין כישרון, אין מהירות וסטייה מהזרם. הכל "רגיל" ועשוי מפלסטיק עם שכבה עבה של נצנצים מעל. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ