![]() |
שוקל ברצינות להצטרף ל"אחרי". רוצה לשמוע דעות
חבר שלי מהכיתה כל השנה התאמן במסגרת "אחרי" (הכנה לשירות קרבי בצה"ל),וכל השנה זיבל ת'שכל איך שזה מצויין שמה ואיך הם מתאמנים רציני, פי 1000 ממה שמאמנים בבית ספר... הייה שפוט רציני, זה הייה אחד הדברים שהוא הכי דיבר עליהם... בסוף הוא גם נפצע משבר מאמץ שמה, ולמרות שהוא החלים מהר זה הייה לא נעים.
בקיצור, עכשיו יש לי כמה חודשים עד הגיוס בנובמבר, ואני בכושר סביר אבל לא מספק. אז חשבתי להתחיל להתאמן כבר ברצינות לקראת הגיוס, כדי לא להתפגר בטירונות. אז אם יש פה מישהו שהשתתף/משתתף באימונים של "אחרי", ויכול להגיד לי, (ובלי זיבולי-שכל של שפוטים) אם זה שווה את הזמן והמאמץ, ללכת ולהשקיע במסגרת הזו? |
אם אתה נהנה לרוץ/הולך לקרבי אז כן.
אבל אני מזהיר אותך.... זאת תנועה קטבולית |
בעיקרון זה דבר טוב אבל חבל על הכסף
אתה יכול לעשות את אותו הדבר לבד |
ציטוט:
|
ציטוט:
קילו אבקת חלבון אחי:boxing: |
ציטוט:
זה יוצא בערך 7-12 שקל למפגש |
ציטוט:
או לפחות זה ככה בב"ש... לא יודע לגבי אחריי אחרים |
ציטוט:
|
פעמיים בשבוע, כל מפגש זה מ7 ורבע עד איזה 10 ככה אבל לפעמים אפילו יותר. הלכתי לשם כמה פעמים בודדות, שקלתי להצטרף
|
ציטוט:
|
זה מסובסד, זה בכל הארץ 150 שקל, ואם הולכים לקרבי\רוצים לשפר כושר אירובי+אנאירובי זה מאוד כדאי.
מביקורות של הרבה חבר'ה. |
אחרי! לאפסנאות..
סתם, אם בא לך לרוץ - והרבה - זה כדאי. |
אחלה של דבר. אני מצטרף שנה הבאה. השנה לא היה טעם.[אני אהייה י"ב שנה הבאה והגיוס סוף שנה כנראה].
|
ציטוט:
|
מישהו יודע מה דורשים בצבא בשביל להגיע ליחידה קרבית רצינית?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
נגיד כמה צריך לרוץ ובכמה זמן נ.ב. להתחיל להתאמן על סיבולת בתחילת י"ב זה מספיק זמן בשביל להתכונן לצבא? |
אם יש חבר'ה מאיזור ראשון,רחובות, נס ציונה, יבנה אני ממליץ על בוקסבוים. הרבה יותר טוב מכל האחרי והפלצנים האלה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא ירושלמי. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ