![]() |
מר ישראל 2007
מה הציפיות של חברי הפורום לגבי המתחרים ומי לדעתכם יקח אלוף האלופים?
|
כל כך קשה להגיד השנה
יש המון המון מתחרים איכותיים ,ולכל אחד יתרונות וחסרונות משל עצמו , אבל בהחלט יהיו כרישים אמיתיים השנה ותהיה תחרות מאוד מרשימה הפיתוח גוף בארץ תופס תאוצה ממשית ,וזה תענוג מבחינתי להיות כאן כדי לראות את זה קורה :) |
האם נראה את ארבל שמה או שארבל תקוע בניקוי אסלות בצבא?
|
ציטוט:
|
תגידו גם בארץ ענף פיתוח הגוף גדוש בסטראואידים כמו במקומות אחרים בעולם?
|
ציטוט:
א' : אני לא עובד רס"ר ואני לא מנקה אסלות וכן אני יהיה שם לעודד את המתחרים של ישראלבודי ולפגוש חברים שלי מהפורום |
לפי דעתי מאור זרדז ייתן בראש אם הוא יתחרה.
|
כיוון שאני לא מתחרה השנה, אני אגיע ממש בכיף ליהנות, לפגוש את הח'ברה ולתמוך בידידי הטוב אופיר בכר הלא הוא האדמור שייתחרה בעד 70 ובמידה גדולה של וודאות יגן על התואר שלו משנה שעברה - ויוכתר שוב כמנצח הקטגוריה.
באופן כללי אני מצפה לראות הרבה מתחרים חדשים, חלקם חברים בפורום - וכולם גולשים בו (בוודאות). כמו שאמרתי בעבר, אני מהר על מאור זרזד כאלוף האלופים. אגב אני אגיע לצפות גם בתחרות של אי אף בי בי - מי שבאמת אוהב את הספורט הזה לא מחמיץ תחרות של מר ישראל. |
ציטוט:
|
גלעד מה קורה אחשלימה התאריך המדוייק של מר ישראל שאני ידע מתי לקחת רגילה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תגיד, ארבל, יש לך קעקוע באחת הידיים במקרה?!
|
אלוף האלופים השנה יהיה מישהו בשם ליאור שנהב בחור כמוהו אף אחד פה לא ראה אני מבטיח לכם :sbb4:
|
קשה מאוד לנחש מה יקרה השנה , אני מאמין שיהיו הרבה הפתעות השנה והרבה פנים חדשות .
אם השמות הנ"ל יעלו השנה על הבמה אז באמת יהיה מעניין . ליאור גייניש , נאור זיו , מאור זרזד , אופיר בכר , אלו הם הכוכבים של האיגוד Nabba בנוסף יש את חוסאם מצרי , ועוד רבים וטובים . כל שנה מבטיחים לנו שהשנה זה יהיה אחרת גדול יותר ונוצץ יותר כולנו תקוה שהשנה אכן יתגשמו הדברים . באיגוד ה- Ifbb יש כמה תותחים אך ממה שנאמר לי דוקא הם לא יעלו השנה , ואולי מוקדם לנבא נבואות . בכל מקרה השנה תהיה הפתעה בשתי האיגודים לטוב ולרע . |
ציטוט:
|
תספקו קצת תמונות מעודכנות של המתחרים אני לא מעודכן
אליאב,גיימר מה איתכם מה חדש?מה עם צבא? |
ציטוט:
נאור לא מתחרה. מאוד הייתי רוצה לראות את גניש אחרי האוף סיזן שהוא לקח. מדובר במתחרה מדהים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:29. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ