![]() |
מה זה התרגיל הזה:
מה זה התרגיל הזה:
http://www.esnips.com/doc/949e00ff-5...r_pullover.wmv ועל מה הוא עובד?? קוראים לו פול הובר |
התרגיל הזה!!!
הוא עובד על הגב[השילוש] וגם על החזה
|
איך על החזה?!?! איך?!!?!
|
איך על החזה?
תחפש במקורות מידע איפה הגיד של שרירי החזה מתחבר ליד העליונה , בתנוחה הזאת נוצר מצב שכשהחזה מתכווץ אז זה עוזר לתנועה זהו אם אתה רוצה תעשה ניסוי לבד קח איזה מקל או משהו תשכב על המיטה ותעשה את זה בלי חולצה תרגיל נחמד לדעתי |
זה עובד על יד אחורית חזק לא ?
|
אהה חח טעות שלי הייתי בטוח פולי D:
|
אז על מה זה גב או יד אחורית?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
פול הובר עובד רק על הגב. |
ציטוט:
עשה את אותהפעולה כשאתה שוכב על בגב בלי חולצה תראה שגם החזה שלך עובד... |
זה תרגיל מצויין אני לא מוותר עליו
|
האגוניסט בפולאובר הינו הלטיסימוס דורסי, חד וחלק.
הפקטורליס מייג'ור Lower הינו האסיסטנט הדומיננטי ביותר במפרק הכתף, והוא מורגש היטב בעת ביצוע תקין של התרגיל - ומכאן המקור לבילבול. **לתשומת ליבכם, בתרגיל הנ"ל הטרייספס מייצב את מפרק המרפק, ונאלץ לשאת במלוא עומס המשקל (בתרגיל הנ"ל ניתן להגיע למשקלים אסטרונומיים יחסית) שנועד להביא את הגב לכשל, משמע - אם הטרייספס מפגר אחרי הגב מבחינת כוח או סבולת, או לחליפין אם הוא הותש לחלוטין ביום שלפני כן - הוא עשוי להוות גורם מגביל תנועה (להגיע לכשל לפני שריר המטרה, ולא לאפשר את התשתו). |
החזה "עובד" לא רע בתרגיל הזה יש עומס על החזה ברגע שכיווץ החזה גורם לתנועה שהיא חלק מהתרגיל החזה עובד נקודה... תסתכלו בויקיפדיה תראו בידיוק איפה הוא מתחבר
אבל הגב הוא באמת השריר שעובד ישירות |
השריר העיקרי הוא הגב ויש לו עוזרים שהם חזה תחתון כתף אחורית היעגול הגדול וטריס מיזור(לפי מה שמלמדים בוינגייט)
|
לומדת בוינגייט מאיה ?
|
אני
|
כן אני מדריכה
|
הא את כבר מדריכה אז סיימת את הקורס פשש שיחקת אותה
|
ציטוט:
|
רק האנטומיה קצת קשה השאר קל למי שמתאמן
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ