![]() |
החופש הגדול :)
אחח ברוך השם החופש מגיע אוטוטו!
מי מתכוון להשקיע באימונים ובתזונה ומי פשוט יהיה כל החופש באילת? :) |
ציטוט:
|
יאלה עוד 4 ימים ללמוד וסיימנו:O חופש
חחח אני מתכוון לתת מאסה רצחנית גם בחופש מלוכלך זין על הכל מספיק הפציעות וההפסקות הרסו לי הכל עכשיו אני חוזר בגדול ברצינות שלושה אימונים בשבוע ולא אחד מעפן לשימור תזונה כמו שצריך שינה כמו שצריך נחזור לשנה הבאה גדולים מתמיד:sbb4: בהצלחה לכולם;] :):):):) |
איזה תזונה איזה אימונים
מוות בעבודה 12 שעות ביום בשביל לממן תידר כושר ותקריאטין שאני רוצה לקנות ואולי אחרי זה לחזור הביית ולדפוק אימון |
אני גם לומד בחופש
וגם יש לי ברק בלשון (לא סובל תחראה הזה) שזה משאיר לי בערך חופש גדול 20 ימים :( |
ואללה תהיה לי טחינה של קורסים קדם צבאים כאלה... באסה כל החופש נדפק לי,אולי אני אמצא פה ושם לעבוד,אני מקווה כמה שיותר וגם לקפוץ לים קצת להנות.
|
ציטוט:
תתפלל שיהיו קצת ילדים ויבטלו כמו שנה שעברה |
הייתי באילת יותר מדי פעמים - כבר עושה לי בחילה העיר הזאת. אולי אני אסע למוסקבה...
|
בעע יש לי ב 17 מועד ב' במצתמטיקה די הורס..
אבל בקשר לאימונים אחרי כל הבגרויות אעבור לאימוני Ab ויצליח לשמור סופסוף על תזונה כמו שצריך :] |
ציטוט:
|
אני מתכוון
|
מה זה חופש גדול... בגרות אחת ואמרתי שלום לבית ספר הזה לכל החיים, ומבחינתי זה אחושרמוטה חופש גדול!
בעיקר תזונה ואימונים, ויהיה לי גם שבוע באילת (עם מכון במלון. ליגה או מה?) |
עד 26.6 אין לי שום חופש ולא נעליים.
3בגרויות קשות ב8ימים.. אכזרי! |
ציטוט:
|
חח אני מסיים בית ספפר מתגייס להיות מדריך כושר קרבי בצבא... :) זה יהיה 3 שנים של חדר כושר :)
|
קודם כל יש בגרות מזדיינת ביום ראשון הבא בלשון!!!
אחר כך כל יולי אני בקייטנה חחחח לימודי נהיגה+ תיאוריה (קבלנות וזה) כל יום 8 בבוקר עד 1 בצוהוריים... בסוף נסעיה לאילת... אני כבר חודשיים מרביץ מאסה בשביל האילת הזה...!!!!!!!! בכלל נראה לי כל החופש הגדול אני בבריכה ובים!!!!!!!! סוף סוף יהיה אפשר להתמיד יותר בתזונה... |
אני מיום ראשון מתכוון להתחיל לעבוד במשרד שאמא שלי עובדת בו,שזה יכלול כל היום לשבת על התחת ולשרטט באוטוקד,עם מטבח צמוד והרבה מקום במקרר של החברה. השבוע החיטוב נכנס להילוך גבוה ומקווה עוד כ3 שבועות,מקס' 4 לסיים אותו,אימונים כרגיל.
|
ציטוט:
|
יעני מה עוד 4 ימים ניגמרים הלימודים?
|
אני מתחיל לעבוד, סוף סוף אני אוכל לאכול יותר במימון ישיר שלי...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ