![]() |
Bb גבוה?
האם יש יתרון בלהיות גבוה בbb
או שעדיף להיות נמוך יותר? |
ציטוט:
לגבוה בעל האיברים הארוכים הגוף תמיד יהיה יותר יפה (שרירים ארוכים ומלאים) זאת דעתי :) ב Proffesional BB הבנתי שעדיף להיות גבוה או נמוך אבל בעל שרירים "ארוכים" משהו כזה (סעיף פוסל ) |
ראלף מולר (מטר ו - 98 ס"מ) בהופעת אורח באולימפיה 1983 בגיל 24:
http://youtube.com/watch?v=Zh0cmNgUhuE |
ציטוט:
נ.ב מזכיר מאוד איזה שחקן של קומדיות נעורים!!!!!! |
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא שיחק בקונאן,לא? |
ציטוט:
|
ציטוט:
ד"א ידעתם שגאי פירס (מומנטו, הרוזן ממונטה קריסטו) היה בודיבילדר בצעירותו?! הוא היה מר ויקטוריה לנוער (תחרות אוסטרלית) |
ציטוט:
|
ציטוט:
כך למשל תרגיל של יד קידמית, קח בחור "קצר" וכך בחור "ארוך" (אני בכוונה משתמש בהגדרות האלה להבנה יותר פשוטה) לבחור "הארוך" טווח התנועה יהיה הרבה יותר גדול מאשר הבחור "הקצר" ולכן הוא ירים משקלים יותר נמוכים ולכן יתפתח לאט יותר. הבחור הקצר בניגוד אליו ירים משקלים יותר גבוהים בגלל שטווח התנועה שלו יותר קצר ולכן יתפתח מהר יותר (בגלל הרמת המשקלים הגבוהים) |
ציטוט:
|
ציטוט:
tell me about it |
עוד דבר.
יש אנשים שלא מבינים "ממש" בלשון המעטה ואומרים: אם תרים משקולות תיהיה נמוך, אתה לא תגבה וכו' זה ממש מרגיז אותי! מרים משקולות הוא מרים משקולות בגלל שהוא נמוך והרבה יותר קל לו. ולא המשקולות עשו אותו נמוך! כדורסלן הוא כדורסלן בגלל שהוא גבוה ולא מישחק הכדור סל עשה אותו גבוה! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה שמשנה זה העומס על השריר אם האמה ארוכה במקרה שאמרת , השריר יפעיל יותר כוח בשביל להרים את המשקל לטווח הגדול יותר וזה יגרום ליותר התפתחות |
ציטוט:
|
ציטוט:
חבר שלי 1.63 עשה עליה במסה הרבה יותר מהירה ממני שהיה לנו פחות או יותר אותה תזונה (שווארמה אחרי אימון :P) ואני ב180 השתפרתי בכוח והכול אבל העלתי הרבה "פחות" מסה ממנו... בעצם יכול להיות שגם העלתי יותר אבל זה לא נראה כך.... כי לי יש הרבה מה "למלא".. |
ציטוט:
דבר שני אתה יכול לומר "אני חולק עליך" , "זה לא כל כך ניראה לי וכו'" קצת תרבות דיון.... דבר שלישי תבין שככל שפעולת המנוף יותר גדולה כך המשקל שאתה תרים יהיה הרבה יותר נמוך מאשר אדם שפעולת המנוף שלו יותר קצרה ולכן הוא יתפתח הרבה יותר מהר ובנוסף יראה יותר מאסיבי. הבחור הארוך בניגוד אליו יראה יותר אתלט. (מניסיון עם פרטנרים גבוהים ונמוכים) |
ראובן קצת טועה לדעתי
זה לא הבדל משמעותי בקצב העליה במסה ,שזה משהו שנקבע לפי הנטייה הגנטית שלך לעלות במסה או לא , אבל האפקט הויזואלי נותן הבדל משמעותי ניקח את X ,x הוא מטר 80 ועלה 5 קילו שריר בחודשיים האחרונים ניקח את Y ,y הוא שני מטר ועשרים ,וגם הוא עלה 5 קילו שריר בחודשיים האחרונים תעשו את החשבון לבד על מי ראו יותר את המסה שהוא עלה ככל שהמסגרת שיש למלא קטנה יותר ,כך האפקט הויזואלי של כל קילו שריר גדול יותר למשל תיקחו את כריס קורמיר שעומד ליד לי פירסט שנמוך ממנו בשני ראשים ,אבל הם נראים אותו גודל ,למרות הבדל של 20 קילו שריר נטו לטובת כריס. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:24. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ