![]() |
כולם נאצים
כן!! גם הדמויות שעליהם גדלתם
דיסני נאצים! להלן הפרק האחרון של וולט דיסני שחושף את האמת המרה מאחורי דונאלד דאק וחבורתו: http://www.bradmesser.com/images2004/DonaldDuckNazi.jpg http://www.youtube.com/watch?v=WhW5F...related&search= לידיעתכם גם המומינים היו נאצים וגם שאלתיאל קוואק :nonono: |
איכס איזה חולירות כל הנאצים האלה
|
תגידו לי שאני מדמיין... תגידו לי שזה לא נכון שהתוכניות שגדלתי עליהם כל הילדות, שודר פרק כזה?? זהה אמיתי??!??!?! Wtffffffffffffff????
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרס אותי :laugh:
אני זוכר שהיה סרטון בחדשות שהראו את הלוחמים של אל קעידה סוחבים על הגב שלהם את הבובות של רחוב סומסום באימונים שלהם כדי לנסות "לשכנע" את ילדי העולם להאמין שהמטרה שלהם קדושה מוצדקת ומטונפת:laugh: |
אני חושב שהמרחק בין הפרק הזה של וולט דיסני, עד למסקנה שוולט דיסני נאצים - הוא דיי רחוק. דבר ראשון, אל תשכחו שהסרטים הללו נוצרו בתקופה אחרת לגמרי, אולי אפילו בזמן מלחמת העולם השניה (ראיתי שם באחת התגובות שמישהו כתב שהסרט נעשה ב-1941, שזה בדיוק בזמן מלחמת העולם השניה). על מחנות ההשמדה גילו רק לקראת סוף המלחמה. דבר שני, לי זה נראה יותר כמו פארודיה על הנאצים מאשר הזדהות איתם. תשימו לב שבסוף דונאלד דאק מתעורר מחלום ומגלה שהוא עדיין אמריקאי כשפסל חירות קטן מונח על עדן חלונו.
|
נו באמת =\
סרט תעמולה אמריקאי נגד הנאצים..זה ברור. במיוחד בשנה שהוא נעשה 1941 |
ודולף לונדגרן הוא קומוניסט רשע...
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה רצינייי ??? ונראה לי עידן פה צודק ..שזה מתקופה שונה לגמרי ובקשר להסבר גם נכון |
זה ברור שזה לא משהו לטובת הנאצים...במיוחד אחרי שבסוף רואים שזורקים על היטלר מין עגבנייה כזאת וזה יוצר את ה-the end
|
ציטוט:
חחחחחחחח כן זה היה בחדשות אחי הם פרסמו את זה..:laugh: רק שלצערם המחנה של אותם "מפרסמים" הופצץ על ידי חיל האויר האמריקאי יום לאחר מכן וכולם נהרגו ואני בטוח שהבובות שלהם הפכו לגוש פרווה שרוף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זאת קרה לשמחתי:) |
ציטוט:
|
ציטוט:
P: |
היוצר מוקפא נכון?זאת אומרת שהוא יכול לחזור לחיים?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
אין ספק שזה נאצי נגד היהודים, שימו לב במהלך הסרטון רואים את דונאלד דאלק אם בגדים סמרטוטיים בכלא קשור לשרשרת ומאחורי סורגים, ועוד תמונות של אנשים עצובים, אם אף גדול - רמיזה ליהודים בגטו.
בקיצור אני בהלם. |
לשתיאל היה יהודי. דולף היה נאצי (א)דולף
|
ציטוט:
|
זה סרט פרופוגנדה אנטי נאצי.
|
ציטוט:
מר בזוקה תפסיק להפיץ שטויות |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ