![]() |
תמליצו לי על תרגילים ל2-הקוביות התחתונות.
מה המצב ?
אם יש לכם תרגילים להמליץ לי,ל-2 הקוביות התחתונות,כאילו שיתן דגש יותר אני ישמח. תודה. |
אין כזה דבר תרגילים לקוביות התחתונות.
|
אתה רציני? :confused:
|
|
נו יעני לתת דגש לקוביות האחרונות,מה אין דבר כזה ?
אתם ריציינים? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
זה כמו לשאול איך אתה נותן דגש לחצי מסוים של ראש של ביספס דגש.
|
אתה לא יכול לתת דגש לחלק התחתון של הישר בטני (2 הקוביות התחתונות)
בגלל צורת סיבי השריר שנמצאים שם |
ציטוט:
שאלתי כי חשבתי שיש דרך לתת יותר גירוי לקוביות.. כי שאני עובד בטן אני בכלל לא מרגיש אותם.. למה אתם ישר הורגים תבנאדם :confused: |
ציטוט:
|
ציטוט:
חוץ מזה יש סיכוי שהבנת לא נכון, אמרתי חצי של ראש של ביספס ולא לראש מסוים של ביספס P: |
באמת מה עליתם עליו..
כולכם הבנתם למה הוא התכוון למה סתם? |
הוא בסדר גמור מה למה ישר להתנפל עליו.
כמו שיש תרגילים מסויימים שבמודדים ראשים, כמו למשל דאמבל קיקבק שזה מפעיל ראש אחד ובגלל זה תרגיל קשה ועושים איתו קצת משקל. בכל מקרה לבטן דווקא אין תרגיל שמתמקד בחלק הזה. אתה צריך חיטוב על אחוז שומן חד סיפרתי פשוט |
אני חושב שאני מבין מה אתה רוצה, אבל פשוט אין שתי קוביות תחתונות(מתחת לשש),ככה אנחנו בנויים, השריר של הריבועים הrectus abdominis נכנס בתחתית הבטן למעטפת שמסתירה את הגבולות התחתונים שלו וגם גורמת הרבה פעמים לאזור פשוט לבלוט קצת בחוסר צורה.
|
ציטוט:
מצטערים:happy: קבל במוניטין כפיצוי:) |
מה אתם חופרים לו
הרמת ברכים ... אל תהיו ילדים קטנים... מישהו שואל איך לעבוד על בטן תחתונה ( 2 קוביות תחתונות.. אני מתכוון למקום בטן תחתונה ולא השריר! ) ואתם מדייקים שאין מקום כזה? תעשה הרמות ברכים תראה שזה יעזור לך אחי :) |
ציטוט:
לא מזיז לי,הבעיה שאין לנו איך להוסיף משקל להרמת ברכיים,אחרת יוכלתי להרגיש אותם יותר,באסה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא נוח אבל אפשרי. עוד אפשרות... לוקח ספה בלי שיפוע, שוכב עם הגוף על הספה והתחת בסוף הספה(הרגליים באויר). תופס את הספה עם הידיים כדי לייצב. אם זה לא נוח את יכול לעשות את זה מתחת לסמית משין, להוריד את המוט מספיק נמוך ולתפוס בו. עם הרגליים אתה תופס דאמבל ומתחיל לעבוד..(מרים את הרגליים) לא קל להסביר מילולית, אבל בטוח ראית מישהו במכון עושה את זה... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ