![]() |
גיל ניסים כנס והקשב ,הזהרה ראשונה ואחרונה
בפעם הבאה שאתה תשתמש במערכת המוניטין של הפורום כדי לקלל אדם אחר ,ולא משנות הנסיבות
אתה תושעה מהפורום לא לשבוע ,ולא לשבועיים ,אלא לחודשיים ...ברור ? יפה ,אני שמח שניהלנו את השיחה הזאת תודה רבה ושבוע טוב נ.ב הודעה זאת תופסת לגבי כל שאר חברי הפורום , מערכת המוניטין היא לא מקום בשבילכם לקלל ולתקוף אחד את השני ,אם אתה רוצים להוריד מוניטין אדרבא ,אבל לקלל ? מה אנחנו בגן ? |
בשביל קללות יש הודעות פרטיות:emb1::king:
ובהודעות פרטיות היית יכול לכתוב לו את ההערה הזאת במקום לפתוח פוסט כדי שכולם יראו.. אחחח כמה חבל שאין. |
ארבל אחי פתח ערוץ 2 תראה כוכב נולד, תצחק, תרגע ותהנה :character63:
|
ראיתם מזה גם חמוד וגם קרנף וגם מנהל טוב תפורום..
עלה והצלח! |
מישהו רוצה מנוי מוניטין ב40 שקל לחודש?(כל יום הלקוח מקבל מוניטין חיובי).
:basketball: |
ציטוט:
אני מאוד רגוע אני פשוט מודיע לו |
ציטוט:
|
ציטוט:
למה אצלי זה לא עובד? זאת ההודעה שאני מקבל: Your administrator has disabled private messaging |
אחי תקרא תשורה האחרונה בהודעה שלו... אין.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חברה פאניק יצא מהארון |
ציטוט:
שחצי פורום מקלל אותי במוניטין וכו' ,זה לא מזיז לכם אבל שאני אומר משהו ישר אתם קופצים. 1 ולא קיללתי אמרת כך: מה אתה צוחק ? חשבת שאם אתה vip אז נהיתה מומחה בתזונה ימכוער.. למה אמרתי ככה ? כי נימאס לי מילדים שיש להם כותרת vip אז חושבים שרק הם מבינים,וכולם פה קטנים לידים. רואים שאתם עושים אפליות פה,בין משתמשים.:thumbdown: |
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
איפה אתה רואה אפליה בדיוק? ספר לי בבקשה. |
ציטוט:
כעלק על הראש תגיד שאתה אוהב את הכיפה שם למטה ובגלל זה אתה אוהב דתיים כי יש להם כיפה על הראש(השתלשלות פסיכולוגית) |
ציטוט:
והמשפט הזה היה עובר בקלות אם לא היית מוסיף את ה"ימכוער" ודרך אגב , תלמד לאיית אתה עדיין ממורמר על הVIP ? אתה צריך טיפול במכות חשמל . |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ