![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ולמה שהוא לא יביא? ראיתי שהוא הביא לאנשים אחרים אז למה שלא יביא גם לי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
רק תמצא לנו אותו למה הוא נעלם ואנשים פה צריכים טיפים :book: |
ציטוט:
נו מה אתה רציני מה זה הדיון הדבילי הזה |
ציטוט:
|
ואחרי זה הוא עוד מתפלא למה לא לוקחים אותו ברצינות....
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...56918925_o.jpg |
לא הומו.
מה פתאום. |
:):):):) הם אשכרה התפשטו באמצע הרחוב
|
חחחחחחחחחחח
|
חחחחחחחחחחחח.. חבורה של מושפעים.. אשכרה מצטלמים ברחוב עם חוטיני. מעניין מתי תבינו שיש חיים אחרים מעבר לבניית ק1בי1ט ולעלות כל יומיים תמונות כדי שאלפי גברים יראו אותן..
|
הבחור שליד דני נראה יותר פאג מאליקרמבו :s
|
הבחור הראשון שמים וארץ מהתמונה לפני יפה כל הכבוד
|
דני , לפי הבעת הפנים שלך אתה נראה מאד מגורה
|
דיבוב לדני - Dance bitch DANNNCCCCCEE
|
ציטוט:
לילד יש שאיפה ומטרה והוא כל יום חדור מוטיבציה להצליח, והוא עושה משו עם החיים שלו. |
זה לא משנה תעובדה שהילד נראה פאג ומצטלם באמצע הרחוב בפוזות של ילדה בתחתונים שרוקדת לצלילי אום כולתום
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לגיטימי להסתלבט על השיטות אימון שלו או מה שזה לא יהיה אבל להגיד לו כל דקה הומו זה סתם להיות דוחים גם אם הוא הומו אין בזה משהו רע |
ציטוט:
חבר'ה מה שדני עושה (מפוקפק ככל שיהיה לפעמים) זה עניינו האישי,כנ"ל איך הוא עושה כסף. אם החבר'ה הללו בוחרים להמשיך לעבוד איתו (ואת התוצאות רואים בשטח) אז מי אנחנו שנגיד אחרת? |
|
ציטוט:
|
עםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
|
ציטוט:
|
איזה דם?
|
דם הארי
|
היחידי פה עם דם הארי זה אני.
|
יא שמן אתה עם דם האירי
|
אני גם בעד דדליפט. ובקשר לחומרים אצל החברה הצעירים האלה, איזה שטוייות אני בטוח שהם לא נוגעים, ואני סומח עלך דני שלא יכניס להם דברים לראש, לפחות לו בגילם הצעיר.
כל הכבוד למאמן דני תעלה קצת את הרמה של מר ישראל d: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
דעתי האישית לגבי הנושא הזה הוא שאם מתאמן צעיר מעומד על כך שהוא טבעי אז יש להאמין לו. שימוש בחומרים הוא לא סימן לבושה (לפחות פיתוח גוף תחרותי) אלא הוא חלק מהספורט. |
ציטוט:
|
לכל אלה שרושמים שהם משתמשים בסטרואידים ושטויות,אתם חייבים לזכור שמדובר בילדים בני 17 שגובהם הוא בין 67-71!! אם הם יאכלו נכון ויתאמנו נכון הם יכולים להגיע לתוצאות בחודשים ספורים בלי קושי בעייתי....הלוואי שהיו יותר גבוהים בספורט הזזה
|
ארטיום נראה פצצה אחרי התהליך!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:29. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ