![]() |
לא מבין מה עשיתם מזה סיפור
תקפלו מעט ותדרכו ככה על כל החגורה קובה אתה מספיק שמן כדי לרכך תחגורה עם המשקל של עצמך. |
ציטוט:
|
ניסיתי לרכך כמו שריפטו הסביר קיבלתי דומס באגודל בערך... לאט לאט השכלתי להשען על הקיפול עם הברך... היא במצב יחסית סביר נראה הלאה..
|
אמרתי לכם,
כשריככתי את החגורה שלי הייתה לי בעיה בהתאוששות בדדליפט! זו הסיבה שסיימתי ss עם פחות מהסקוואט. |
כן יש מצב שאני אחווה מחר בעיות באחיזה בדדליפט...
|
תקפלו ותדרכו עליה מה הבעיה
|
היום עשיתי אימון עם המפצל Scylla
לפי עצתו של ע1נש עשיתי סקואט קל: LB: 110 2X5 BP: 87.5 יש לי בעית טכניקה מטורפת... DL: 152.5 דיי מרוצה מהדדליפט ד"א אופיר הפלטות בחדר כושר שלך מעצבנות חחחחחח קיבלתי את החגורה היום בונה היא כמו בטוןן הלכו לי הידים מלשבור אותה |
תעזר במשקל גוף כדי לשבור פחות בידיים תשען עליה עם הברך וכאלה
וכן הפלטות שאתה לפני 2 פלטות כל צד זה זוועה בשביל זה מגיעים ל2 פלטות ומעלה בכל התרגילים מהרצפה! לא הבנתי אם סגרת 3*5 דדליפט ותראה שוב ושוב ושוב את הסרט של דייב טייט לגבי הבנץ', יעזור לך. |
המפצל,
בדדליפט עושים 1x5 והוא סגר. |
ציטוט:
איזה אחד בחדר כושר שלך אחרי שהלכת גורילה כזה מסתכל עלי עושה לי זה המשקל שאתה עושה בדדליפט עושה כזה פרצוף והולך חח איזה מצחיק זה היה |
ציטוט:
וכן שכחתי שבss זה סט אחד... מה לעשות לא עשיתי ss |
חח לא הוא אבל אחד גם שמן כזה מגודל דפק פרצוף של פשש חחח
אבל תשמע זה טוב לפחות יודעים מה זה דדליפט בגרייט שיפ |
אף אחד לא עושה דדליפט חוץ ממני, אה ואמרון. אבל הוא צריך להסגר על טכניקה לפני שהוא מפציץ משקלים. יש שם אנשים חביבים ומעט חזקים אבל דדליפט אף אחד לא עושה וסקוואט אף אחד לא עושה כמו שצריך.
|
אה וואלה?
ומה יש לסגור על הטכניקה זה לא הרמה כל כך קשה |
כי מי בדיוק ילמד אותו דדליפט? הבחור רציני ומשקיע ודי חזק, אבל ביצע דדליפט בצורה הזויה, יעבור לו
|
לאדע אני למדתי לבד את כל התרגילים.. אבל חרשתי תסרטונים של ריפ
|
אתה גם השמנת לבד.
|
אוקי אימון ראשון עם החגורה החדשה..
סקבט: 135 3x5 קליל פרס 62.5 1x5 1x4 1x3 היה מאוד מאוד קשה.. החגורה לא כל כך עזרה לי... מתח משקל גוף+6.25 קילו 1x4 2x5 בסט הראשון נפל לי המשקל... אימון טוב סה"כ לא האמנתי שהסקואט יעוף כל כך כי ה132.5 בלי החגורה היה קשה טילים ו135 עם החגורה פשוט עלה בקלות סרטון של הסקבט: |
שמע אתה תותח.
|
הצלחת לרכך את החגורה כמו שצריך?
|
לא רכה מאוד אבל רכה מספיק בשביל להתאמן..
דרכתי עליה עם הנעלים צבאיות זה עשה תעבודה |
אוקי אז ככה
סקואט: 137.5 3x5 קליל בנץ': 80 3x5 מנסה טכניקה חדשה בנתים לא הולך לי כל כך דדליפט 155 1x5 החגורה ממש אבל ממש לא נוחה בדדליפט אני לא שם יותר חגורה יאלה יום חמישי 3 פלטות סקואטטט |
ציטוט:
תמשיך לתת בראש בסקוואט ככה יהיה לי מוטיבציה לעקוף אותך :wiggle: |
תותח אתה חחח איזה התקדמות
רק חבל שאתה לא סגור על הטכניקה בלחיצות, לדעתי אחרי שתיסגר על הטכניקה אתה תגיע מאוד מהר ל100 בבנץ' נגיד... |
כן הבנץ' מבאס אותי ממש שאני לא מצליח להקשית את הגב כמו שצריך
|
תצלם את הבנץ'
|
הסיבה לדעתי היא מעבר להקשתה, הקשה פחות "חובה" כמו שאתה מוריד את המוט לצוואר ולא לבטן עליונה / חזה תחתון.
|
ניסיתי דווקא היום להוריד לחזה תחתון לא בהצלחה.. כואב לי הכתף (כבר כמה זמן) והיה יותר קשה מהרגיל
|
שמע אני אחד הבעייתים בבנץ (הכתף שלי נפרקה) ולקח לי גם זמן להבין את זה.
תתפוס תמוט ותצא עם הראש מחוץ לבנץ ועל הדרך תמשוך את כל הגוף לכיוון המוט. ברגע שהרגליים שלך יגיעו לאמצע הספסל וישארו שם, תחזור למצב שכיבה מבלי להזיז אותם, הגב שלך יקשית את עצמו גם אם לא תרצה |
כמה אתה שוקל?
|
92 קילו
|
שמן מגעיל:XDemoticon:
|
אני לא שמן אתה לא רואה תתמונה בחתימה?<
|
ישנתי בלילה 5 שעות במצטבר(קמתי כל איזה שעה ככה כי לא נרדמתי)
וישנתי עכשיו שעה בצהרים קמתי לפני 10 דקות ואני הולך להתאמן.. אחרת אין לי זמן היום חחח בכל מקרה אני טס לאימון סוקאט קל אז לפחות זה לא יהיה אימון קשה חחח |
בכיין, גם אני וגם סאבזירו עשינו אימוני עצימות בלי לישון בלילה...
|
הגנטיקה שלכם מטורפת
|
ציטוט:
סתם קיצר LB 112 2X5 קל פרס 60 3X5 סוג של ריסט מתח משקל גוף =6.25 3X5 |
אתה שוקל 6.25?!?!?!?!?!?!?
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח התבלבלתי התכוונתי+ 6.25 שחכתי ללחוץ שיפט כשעשיתי =
|
סקואט
3 פלטות סוף סוף 140 קילו 3x5 בנץ' 80 קילו עדין מתרגל טכניקה 3x5 דדליפט 155 1x5 סרטונים של הסקואט והדדליפט אני יעלה עוד מעט |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ