![]() |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אל תתחיל עם זה שוב י'דפוק במוח
|
אנשים שמדברים איתך בזמן שאתה אוכל.. הם אוכלים איזה סלט או משהו ואתה עומל על ההמבורגר השלישי שלך, ופתאום אתה מבין שאתה צריך לענות על שאלה מטומטמת כמו "ממה אתה חושב שמייצרים את הרוטב פלפלים הזה?"
|
ציטוט:
|
אנשים שמדברים איתך באמצא אימון ודופקים לך את כל האימון
|
ציטוט:
|
ציטוט:
למה אני כמוך קורא עמוד עמוד למי יש כוח |
אנשים שמדברים איתך באמצא אימון ודופקים לך את כל האימון
|
אנשים שאוכלים במקדולנד ארוחה ענקית משולשת עם דיאט קולה חח כיאלו מה הקטע פה?
|
ציטוט:
גם אני בצ'יטים לא שותה קולה רגילה אלא ZERO או דיאט. |
ציטוט:
נו אז צריך להרוג אותך |
זקנים במכון שאתה שואל אותם אם אפשר להיכנס איתם, הם אומרים בלי בושה "לא" - אחד היום אמר לי זדיין בסבלנות :mad:
או הזקנים היותר נחמדים שאתה שואל אותם אבל כשהם מסיימים את הסאט, הם לא קמים, ואתה מסתכל עליהם במבט כזה 'לא הבנת שזה הרגע שאתה אמור לקום?' |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה אתה משחק אותה י'חתיכת אפס??? היום ראינו כמה זמן חיכית לספה של הדחיקה י'חפרן |
ציטוט:
חח מה אתה מגיב לעצמך מה יש לך פיצול אישיות? |
ציטוט:
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחח בן אתה הורג אותי בחיי..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
סתם, לא צריך להתייחס לזקנים האלה יותר מדיי אמרתי לו 'טוב תסיים לשחק פה תקרא לי טוב סבאל'ה?' חחח הוא האדים ואני הלכתי לי החלפתי את המכשיר במכשיר אחר.. |
ציטוט:
+12312301298410825787 האלה של הקראטים זה שלב אחד אחריהם |
ציטוט:
|
ציטוט:
עוד כמה אנשים שאני שונא: את אלו שיראו את גיינר במטבח יפתחו ויריחו, ואז יגידו "מה? אתה לוקח שוקוליט למכון?" - סיפור אמיתי עם חבר טיפש. |
ציטוט:
חח לא נורא שתכם חתיכים.. :sbb3: :):):):) |
ציטוט:
כנראה שעשיתי רושם, או שפשוט הייתי שחיף מדיי :d עוד אנשים שאני שונא: אלו שמערבבים את הקצפת והשוקולד של המילקי! למה לעאזל? זה כבר לא קצפת וזה כבר לא שוקולוד! |
ציטוט:
צריך ליהנות מהקצפת לחוד וגם מהשוקולד לחוד! |
ציטוט:
צריך להרוג גם את אלה שמערבבים את הגלידה עם כף עד שזה נהיה מים מגעיל כזה. |
ציטוט:
|
סינים שאומרים לך בשוק המשי last price 150 ואתה קונה מהם בסוף ב30.
חזרתי מסין!! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אתם יודעים את מי באמת צריך להרוג?
תבני זונות שיוצאים לטייל עם הכלב ב 3 בבוקר ואז אתה הולך בכיף שלך והכלבים רודפים אחריך אז אתה דופק ספריט(אם אין לך מקל או בלוק) ואתה צועק לבעלים:"תקשור תכלב" ומה הבן **** אומר?:"אל תדאג הם לא נשכים" באמא שלי כלבים כמו בחתימה של זה שמעלי פחד רצח מאז אני מתעלל בכלבים חח |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם אני רואה אותך ברחוב ואתה מתעלל בכלב אני דואג אישית שאף שלך יהיה חלק מהסנטר, חתיכת חרא |
יא בן ****** איך אתה מעז להתעלל בכלבים
|
מה אתה דפוק ? מה את מתעלל בכלבים החיה הכי טובה שיש
מילא בחתולים זה סבבה להתעלל ... סתם סתם חתול זה החיה שאני הכי שונא אבל בחיים אני לא אתעלל בה. |
סעמק איך אני שונא אנשים שמתעללים בחיות מסכנות
צריך להכניס אותם לכלוב נגיד עם 2 טיגרסים שינסו להתעלל בהם |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
גם אתה אוהב לזרוק עליהם אבנים כשהם נובחים מאחורי הגדר ולא יכולים להגיע אליך??? |
אנשים שמעלים תמונות לאתר ורושמים למטה "תהנו" כאילו אני כבר עם שמן תינוקות ביד אחת ונייר טואלט בשניה מחכה שהתמונה תעלה:s
|
ציטוט:
תאמין לי תנסה עם שמן זית לא תיתחרט.. :blink: |
למה אתה מאוננים עם שמנים?!?!
|
ציטוט:
אנשים שצריך להרוג: אנשים שמתעללים בחיות. קשה להוציא ממני צדדים אלימים, אבל אם רק אני אראה(וראיתי כבר) אנשים מתעללים בחייה תמימה ברחוב, אני ישר אזום משהו בעניין. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ